To je to što me zanima!

Mijo iz 'Ljubav je na selu' otkrio tko mu je cura: 'Jači smo nego ikada, a sve je bila zezancija...'

Sada Mijo ponosno pokazuje svoju djevojku na društvenim mrežama te ne skriva svoju zaljubljenost. Brankica, koju je farmer poveo na romantično putovanje, podržava njegovu vezu s novom djevojkom
Vidi originalni članak

Farmer Mijo Bošnjak (58) iz 'Ljubav je na selu' ima novu djevojku. 

ZGODE IZ 'LJUBAV JE NA SELU' Farmer Ante otkrio: 'Našao sam ljubav u Splitu! A cure iz showa? Kosa mi je skoro otpala od njih'

- Ta me je cura pratila dvije godine na društvenim mrežama, pisala mi, lajkala i komentirala na društvenim mrežama, a ja sam mislio da je premlada za mene. Na kraju me pozvala da dođem na bazene da je upoznam i tako smo se upoznali. Bila je zezancija i na kraju sam zeznuo samog sebe - rekao je Mijo za RTL.

Sada Mijo ponosno pokazuje svoju djevojku na društvenim mrežama te ne skriva svoju zaljubljenost. 'Sad smo jači nego prije', poručio je Mijo.

Brankica, koju je farmer poveo na romantično putovanje, podržava njegovu vezu s novom djevojkom te im često komentira zajedničke fotografije.

Josipa je s njim bila i na zabavi gdje su se okupili kandidati iz showa 'Ljubav je na selu'. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Luna777 24.12.2023.

    Mijo se ponaša kao nedorasli, neiživljeni balavac. Zapravo sjedio bi na tri stolice, njemu je sve ovo igrarija. Brankica dama prema ovoj novoj, iako puno mlađoj. Neće zapravo ni tu biti ništa. Miji je dobro samom, a Brankica nema za čime žaliti.

  • Ivan VK 22.12.2023.

    Kao da je utekla iz neke psihijatrijske ustanove...

  • Salsa78 21.12.2023.

    Psiho

Komentiraj...
Vidi sve komentare