To je to što me zanima!

Mijo Matić o novoj curi: To mi je prva veza nakon četiri godine, a mene i Arianu spojio je humor

Jako mi se svidio način na koji komuniciramo i kako razmišlja. Uživo je to sve bilo puno bolje od očekivanog - rekao bih iznenađujuće dobro. Ne možeš vjerovati. Različiti, a opet isti, izjavio je
Vidi originalni članak

Mijo Matić (29), poznatiji svima kao 'Gospodin Savršeni' iz druge sezone popularnog televizijskog showa napokon je pronašao ženu svojih snova, atraktivnu glazbenicu, Arianu Piknjač (26). A sada je otkrio i kako ju je upoznao, s čime ga je osvojila, ali i kako je znao da je ona 'ona prava'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Počelo je sasvim slučajno. Krajem rujna razmijenili smo nekoliko šaljivih poruka i filozofirali na duhovit način o životu, ljubavi i treningu. Uživo smo se upoznali 25. listopada - izjavio je simpatični Mijo za RTL.

 Zaljubljeni Mijo ne krije kako je Ariana drugačija od ostalih djevojaka. A priznaje i kako je odmah znao da je 'to to'.

 - Jako mi se svidio način na koji komuniciramo i kako razmišlja. Uživo je to sve bilo puno bolje od očekivanog - rekao bih iznenađujuće dobro. Ne možeš vjerovati. Različiti, a opet isti. Humor nam je super, kao i ljubavni jezik - nadodao je.

DRAMATIČNA ISPOVIJEST MIJE MATIĆA 'Savršeni' otvorio dušu: Izgubio sam prijatelje, curu, novac...

- Šalili bi se i govorili jedan drugome: "Ti si duša moje duše" i smijali se kako smišljamo i pokušavamo izraziti ovo što nam se događa. Kao da se znamo cijeli život, a ne da smo proveli nekoliko dana zajedno. To je bio naš početak ukratko - izjavio je Matić.

 Podsjetimo, Ariana je svestrana glazbenica rodom iz Bosne i Hercegovine koja je do 14. godine živjela u Sydneyju u Australiji. 

  Jako je popularna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu ima više od 90 tisuća vjernih pratitelja. 

MISTERIOZNA GLAZBENICA Tko je Ariana Piknjač? Djevojka 'Gospodina savršenog' živjela je u Australiji i ima vojsku fanova

- Iz glazbene je obitelji. Magistrirala je flautu i diplomirala muzičku teoriju i pedagogiju na Muzičkoj Akademiji u Sarajevu s najvišim ocjenama i time postigla status najbolje studentice dvije godine za redom. Podučava flautu i klavir online na jednoj svjetskoj platformi kao i u muzičkoj školi u Sarajevu Mali Mozart - nadodao je Mijo.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 04.01.2022.

    Ja jos nekuzim di ju je upozna,na badoo

  • nervozni poštar 04.01.2022.

    Jesu ovo novi Goran i Hana? Jer ovo je 5 po redu clanak o njima.

  • Cirenac 04.01.2022.

    Ništa i nitko na ovoj planet nije savrešeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare