To je to što me zanima!

Miju Begović rastužila misa iz Splita: 'Suze su same išle...'

Kao i njezini kolege, nada se kako će se uskoro moći vratiti svom pozivu te smatra da bi svima bilo puno lakše uz teatar, a prizor iz rodnog grada emocionalno ju je pogodio
Vidi originalni članak

Kazališna, televizijska i filmska glumica Mia Begović (57) podijelila je sa svojim pratiteljima kroz što sve prolazi posljednjih dana u vrijeme pandemije, a posebno su je, piše, emocionalno pogodili prizori iz njezinog rodnog Splita.

- Danas sam gledala prijenos mise iz mog rodnog mjesta. Suze su same išle od žaljenja za izgubljenim životima, uništenim egzistencijama, straha od sljedećeg potresa ili novog, eventualnog, vala epidemije... nemoći da u ovom trenutku, IŠTA, napravim za ljude koji me okružuju, za svoju zemlju, za sve nesretne i bolesne, gladne... - napisala je potresena Mia u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Kao i njezini kolege, nada se kako će se uskoro moći vratiti svom pozivu te smatra da bi svima bilo puno lakše uz teatar.

NAKON DVA RAZVODA Begović: 'Vjerujem u ljubav, to je moja pokretačka snaga...'

- Jedino što mogu je raditi svoj posao, glumiti, time omogućiti katarzu, suze i smijeh. Monodrama je forma u kojoj je glumac sam na sceni, bez tehničkog osoblja u blizini, publiku je moguće organizirati kao i na svim otvorenim prostorima. Kazalište je duhovna hrana, što pokazuje i anketa Nove TV, a 72% posto ljudi žele čuti živu riječ sa scene - zaključila je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 04.05.2020.

    Ajme baš mi je ža.

  • 04.05.2020.

    Prava 🐐

  • Fotomorgana 04.05.2020.

    Ova bu u Splitu završila ćim se korona granice otvore i utrpati će se u neku stančugu bez pardona .Spličani pripremite se diva vam se vraća .Ali dobro glumi mora se priznati .

Komentiraj...
Vidi sve komentare