To je to što me zanima!

Mila Elegović privlačila pažnju na gradskom trgu u Šibeniku

Glumica je prošetala u jednostavnoj bijeloj majici i bijelim hlačama, koje je upotpunila smeđom torbicom, bež štiklama i velikom šarenom ogrlicom.
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Mila Elegović (52) snimljena je u šetnji šibenskim gradskim trgom Poljana, gdje je privukla pažnju jednostavnom bijelom kombinacijom kojom je istaknula svoju figuru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica je prošetala u jednostavnoj bijeloj majici i bijelim hlačama, koje je upotpunila smeđom torbicom, bež štiklama i velikom šarenom ogrlicom.

Mila je u Šibenik došla zbog posla. Naime, na dječjem odjelu šibenske knjižnice predstavila je svoju novu slikovnicu, ‘Zašto ptice pjevaju’, napisanu u stihu, u kojoj slavi radost življenja, ljubav i poštovanje prema prirodi.

Knjigu je ilustrirala Ana Despot (27), a objavljena je ove godine u nakladi Profil knjige. Mili je to prva slikovnica koju je napisala, a Ani je druga koju je ilustrirala. Glumica kaže da je bila oduševljena Aninim idejama i prije nego su komunicirale kako će ilustracija pratiti tekst. 

SPAJA STARO I MLADO Mila Elegović predstavila svoju prvu slikovnicu: 'Niti sama ne znam zašto sam je napisala'

- Potom sam na Instagramu naišla na papigu, koloritnu i prekrasnu. Zadivila me autorica. Rekla sam 'samo nju želim da radi, da ilustrira slikovnicu'. Bila je to Ana Despot  - objasnila je Mila kako je odabrala tko će joj ilustrirati slikovnicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: TA SUSJEDA KOJA TI UVIJEK TRAŽI MUŽA

Idi na 24sata

Komentari 9

  • japanokinezjapano 02.07.2022.

    Šepurenju dolazi kraj, svaki dan u svakom pogledu sve više stari tako da očekujem vrlo skoro neki recept iz bakine kuhinje.

  • Cirenac 01.07.2022.

    Čiju to pažnju oma može privući ?

  • Natalija Micek 01.07.2022.

    E dosadila je, sam pokazuje si.... vidla ju u Šibeniku, slucajno i onda kao slikovnice djeci. Pa Dodi gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare