To je to što me zanima!

Mila Horvat ljubi Španjolca: 'U vezi sam već nekoliko godina'

Još u studenom prošle godine Mila je priznala da želi promijeniti karijeru i da se zbog toga seli u Englesku. Iako je o poslu uvijek rado govorila, svoj ljubavni život držala je u strogoj tajnosti
Vidi originalni članak

Voditeljica i sportska urednica Mila Horvat (40) otkrila je dosad nepoznate detalje svog ljubavnog života. Naime, za Story.hr ispričala je kako je u vezi već nekoliko godina. 

- Već sam dugo sa svojim partnerom. On je stranac, Španjolac - rekla je Mila pa dodala: 

- Sasvim slučajan susret koji je potrajao sve do danas.

POGLEDAJTE GALERIJU Zlatna olimpijka zablistala je u haljini, Vlašić krenula sa stilom

Podsjetimo, u studenom prošle godine Mila Horvat otkrila je da će promijeniti karijeru i preseliti se u Englesku

- Nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige prvaka i Europske lige na TV Areni, odlučila sam krenuti dalje - rekla je televizijska novinarka.

- Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gdje sam nestala. Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i razinu kvalitete koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na suradnji - objasnila je Mila pa dodala da nije očekivala takav rasplet no, da se isto tako nije htjela spuštati ispod svoje razine i vraćati se na početak karijere. 

Mila je novinarsku karijeru započela graditi na Hrvatskoj televiziji u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', a zatim u Sportskom programu HTV-a. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • kaj te briga stari 31.05.2022.

    Lijepa..nema šta...a zaljubljena🤣🤣🤣

  • mandalorian67 31.05.2022.

    Dobra je Mila. Mislio sam da nije u vezi,pa da ju pozovem na kavu i kolač,ali nista..

  • jamesbond7777 31.05.2022.

    ... 🙄🙄Bika mi simpa kad je pocela ali kad se pocelo pisat sa kim je bila sve... +bundy,,, da vozio sofer po italy u shopping kartice se peglalee pala mi u ocima tu je negdje sa Me1hunkom😎😎😎po inteligenciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare