To je to što me zanima!

Mila Horvat o ljepoti: Izgled mi je u poslu bio samo hendikep

Voditeljica nema dečka i voljela bi imati srodnu dušu pored sebe. Za prilog Studio Jutarnjeg lista izjavila je da joj je izgled u poslu bio hendikep i otegotna okolnost
Vidi originalni članak

Mila Horvat (30) izjavila je za prilog Studio Jutarnjeg lista da joj je izgled u poslu bio samo hendikep i otegotna okolnost. Voditeljica kaže da su postojala očekivanja da samo sjedi, smješka se i služi blesimetrom, no kako kaže, ona je nakon teškog početka uspjela dokazati da ima volju, želju i potencijal napraviti dobar posao ravnopravno s muškim kolegama koji je sada doživljavaju kao dio ekipe.

- Najlakše bi bilo naći si frajera, da imam posao iz hobija, malo se pokažem u javnosti, no to nije moj put. Nema preskakanja stepenica, živim i dalje studentske dane - izjavila je voditeljica koja živi kao podstanarka.

Mila kaže da trenutačno nema dečka i htjela bi imati srodnu dušu pored sebe.

- Ja sam frajer u glavi i bila bih sretna da nađem istog takvog. Ne znam zašto je društvo opterećeno da svaka žena mora imati muškarca pored sebe ili da se s 30 godina moram udati- izjavila je Mila i dodala da će radije biti sama dok se stvarno ne zaljubi.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Lipov hlad_1 18.09.2011.

    preslatka je

  • idešđurđa 04.08.2011.

    normalno kad si gadna!

  • jopa88 04.08.2011.

    jadna,tko zna koliko je vremena provela pod i na stolovima da bi uopce dosla na htv...otegotna okolnost..phahhha...pa i je mozda jer "morala" je trpit svakakve celavce oko dupeta da bi se probila...kao i sve nase famous gospođice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare