To je to što me zanima!

Mila Kunis ne vjeruje ljudima koji kažu da ne mogu smršaviti

Glumica Mila Kunis bila je zapanjena kada je shvatila koliko joj se tijelo promijenilo nakon što je izgubila devet kilograma zbog uloge balerine u filmu 'Crni labud'
Vidi originalni članak

Mislim da nikada nisam do kraja shvaćala koliko se ljudsko tijelo zaista može promijeniti. Bila sam jako naivna, izjavila je Mila Kunis (27) koja je zbog uloge balerine u filmu 'Crni labud' smršavila devet kilograma.

Glumica nije mogla vjerovati koliko joj se tijelo promijenilo nakon što je izgubila kilograme.

- Vjerujem da mogu sve što hoću i nikada ni u jednom trenutku nisam pomislila da neću uspjeti smršaviti. Vjerujem u naporan rad i volim hranu. No, kad čujem da ljudi kažu da ne mogu smršaviti kažem im da itekako mogu. Vaše tijelo može sve samo morate imati volju za to- izjavila je glumica za britanski časopis Glamour.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • alinee 11.08.2011.

    naravno da se sve može ako imaš volju, ali samo pod uvjetom da si zdrav..ja sam isto imala problem sa štitnjačom i znam koliko je teško održat normalnu kilažu..:(

  • ciark 11.08.2011.

    kako bi je dohvatio onom alatkom,,,,,uuu

  • Goddess_1 11.08.2011.

    Najvažnije je potrošiti više kalorija nego smo unijeli u organizam, jesti 2 ili 3 glavna obroka i 2 međuobroka, voće i povrće, kuhanu hranu, puno tekućine (voda, čaj, juhe), vježbati (trčanje, vježbe snage, brzo hodanje, rolanje, bicikl, plivanje, teretana, bilo kakva fizička aktivnost.....) najmanje 3 puta tjedno.. bitno je sve nabrojano uvrstiti kao način ili stil života i onda će nam to ubrzo postati rutina i davati će rezultate jer radimo to sa zadovoljstvom... mnogi se bune da ne mogu smršaviti, a nisu ništa "pametno" poduzeli u vezi toga, jer su lijeni i samo im se da držati dijetu, umjesto promijeniti način prehrane i puno se kretati i onda uvijek imate zdravu liniju i održavate je tako... a sa dijetama se mučite onoliko koliko traju i ubrzo se nakon nje kile vrate.... zdravo se hraniti ne znači izgladnjivati se... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare