To je to što me zanima!

Milan je bijesan na Seve: Sada smijem sina još manje viđati

Seve se žalila na odluku suda da Milan smije Aleksandra viđati dva puta mjesečno po četiri dana. Sada Popović sina smije viđati dva puta mjesečno po tri dana
Vidi originalni članak

Sud je prvotnom odlukom odredio da Aleksandar (2) kod Milana Popovića (47) smije biti 8 dana u mjesecu, dva puta po četiri dana. Severina (42) se žalila na tu odluku i sada je Županijski sud u Zagrebu prihvatio njezinu žalbu te je smanjio broj dana koje Aleksandar provodi kod oca. Umjesto da mu vikend posjeti traju od četvrtka do nedjelje, sada mu traju od petka do nedjelje pa srpski poduzetnik sina umjesto 8 dana, ima tek 6 dana u mjesecu.

- Iznenađen sam apsurdnom odlukom Županijskog suda, koji je potpuno ignorirajući stvarnu životnu situaciju i mišljenje stručnjaka u Centru za socijalni rad, a na štetu dobrobiti djeteta, promijenio odluku suda za obiteljsko pravo i dodatno smanjio termine za susrete i druženje Aleksandra s ocem, a sve na temelju zastarjelih i mrtvih termina kao što je 'vikend odmor' i žalbe majke pune gnjusnih neistina i laži. Umjesto da viđam dijete po četiri dana dva puta mjesečno, sada mogu viđati dijete dva puta po tri dana na mjesec. Pritom nam dva dana odlaze samo na put, s obzirom na to da ja ne živim u Zagrebu - rekao je Milan za srpski Blic.

Poduzetnik se navodno neće žaliti na odluku suda zato što je postupak završen.

Idi na 24sata

Komentari 290

  • liliana 28.09.2014.

    Neznam zašto on nebi smio viđati sina kad hoće,koje su to fore,osvećuje se preko djetea.Baš je neka.Pa to je i njegov sin i masno plaća alimentaciju.

  • Iskrena mala 18.08.2014.

    Ja imam sličnu situaciju samo šta moj svom djetetu ništa ne plaća pa se sad sudimo ali to nije razlog da mu nedam dijete pogotovo zato što njega dijete voli i nikad u životu nebi svom djetetu oduzela oca na taj način zato što se meni tako hoće. Bitno mi je da je dijete sretno a ostalo će se srediti i vjerujem da bi czzs prije meni oduzeo dijete radi gluposti nego njoj šta je svašta radila i dan danas svašta radi i jako malo vremena provodi sa djetetom. Svi mi radimo i imamo obaveze ali to nije razlog da zanemariš dijete. Očito je njoj to malo biće samo predmet manipulacije što nad Milanom ( kad treba novce ) što nad narodom ( kad treba pluseve i da je ljudi žale ).

  • Ideš Đurđa 18.08.2014.

    Sevka sto zazeli to i dobije. Njoj uspije, a mi obicni smrtnici radimo po cili dan a cemu, za vracat dugove, da bi prehranili i skolovali djecu.Vidis sta znaci skinut se.Ali neka ja cu radije manje a sladje i postenije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare