To je to što me zanima!

Milan je jači i od mećave: Svaki dan je kod Severine u bolnici

OPSADNO STANJE Splitsko rodilište okupirali su novinari iz cijele regije. Čekaju da Seve rodi. Milan Popović ne želi otkriti ništa o zaručnici, nije raspoložen za razgovor
Vidi originalni članak

Unatoč snijegu koji je posljednjih dana 'paralizirao' Split, Milan Popović (46) svaki dan posjećuje Severinu (39) u splitskom rodilištu. Nije mu problem probiti se do nje jer vozi Severinin terenac opremljen zimskim gumama. Zbog najiščekivanijeg balkanskog porođaja u Split su došli i beogradski novinari, fotografi i televizijske ekipe. No unatoč njihovu inzistiranju da kaže bilo što o zaručnici, Milan nije bio raspoložen za razgovor. Tako je zatajio i je li istina da, kako ovih dana pišu srpski mediji, kupuje Severinin omiljeni restoran u blizini njihova stana u Njegoševoj ulici u Beogradu. Par je u njemu lani svaki dan doručkovao. Iako nije na prodaju, Milan bi sve učinio za voljenu pa je sadašnjim vlasnicima, navodno, ponudio veliki iznos novaca. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • lozinka 12.02.2012.

    Nisam ni ja raspolozen ra razgovor

  • idemo dalje 12.02.2012.

    pazi naslov...Milan je jači i od mećave..ahhhhhahhhahha

  • idemo dalje 12.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare