To je to što me zanima!

Milan odlazi u Beograd kako bi proslavio rođenje svog sinčića

Severina bi u bolnici trebala ostati tjedan dana, ali može otići i ranije ako to zaželi. Milan odlazi u Beograd da s prijateljima proslavi rođenja svog prvog sina Aleksandra
Vidi originalni članak

Presretna je zbog sina. Ne odvaja se od njega, doznajemo iz splitske bolnice. Odmah nakon poroda Severina (39) je sina primila na grudi, a doktor Strinić njezin prvi kontakt s Aleksandrom opisuje veličanstvenim. Bila je izuzetno sretna i nije mogla doći do riječi grleći i ljubeći malenog. Nakon što joj je doktor zaželio da sljedeće godine rodi djevojčicu pjevačica se nasmijala i rekla: Da, vidjet ćemo. 

Pjevačica će od četvrtka moći jesti normalan obrok, ali laganiji poput juhe ili pire krumpira te griza.

U bolnici bi pjevačica trebala ostati tjedan dana, ali može otići i ranije ako zaželi. Severinin zaručnik Milan Popović (46) oduševljen je bolničkim osobljem. Milan je u srijedu ujutro posjetio Severinu i sina. Izlazeći iz rodilišta, fotoreporteru iz Srbije rekao je da ga više ne mora čekati jer odlazi u Beograd. Ondje će navodno s društvom proslaviti rođenje sina.

Idi na 24sata

Komentari 187

  • Prva Proleterska_1 24.02.2012.

    A šta je klerofašisti , nemožete iz svoje i Vatikanske kaljuže morala ! Ja se vam mogu samo smijati , kolko ste zatucani i jadni!!!! E nešto za vaš ponos, da ne budete puno žalostni i utućeni . Čuo sam da imaju Srbi, u prosjeku 2 cm duže od Klerofašista !

  • Prva Proleterska_1 24.02.2012.

    Pošto sam i ja Milan , uvijek sam se kod Sevke nadao o trečoj sreći. Hebiga ona ostala na drugoj !

  • bolji život 24.02.2012.

    Koja pevačica u minici će da mu peva??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare