To je to što me zanima!

Milan Popović rekao Severini da je voli čak i više od aviona

Milan svaku večer uzme gitaru i svira pjevačici do dugo u noć. Paru je na Maldivima kao u raju, a Seve se pohvalila i da je od dragog dobila najveći kompliment u životu
Vidi originalni članak

Severina (38) i Milan Popović (45) deset dana odmaraju na otočiću Reethi Rah na Maldivima. Pjevačica je za Večernji list rekla kako im je tamo kao u raju te da uživa kao nikad u životu. Par je na otočje u Indijskom oceanu krenuo još 5. siječnja iz Beograda. Avionom su stigli u Male, glavni grad Maldiva, a onda su brodom otišli na svoj otočić. Seve je otkrila kako je od Milana dobila najveći kompliment u životu. On joj je, naime, rekao da je voli više od aviona, koji su mu dosad, uz pilotiranje, bili najveća ljubav. Par je na otoku, 11. siječnja, proslavio i prvih mjesec dana veze. Da su im na pameti samo ljubav i romantika potvrdila je i Seve koja je otkrila da Milan svaku večer uzme gitaru u ruke i svira samo za nju. Za dragog je još rekla da je lijep, dobar i pametan te da izgleda kao da su mu 33 godine. Dodala je i da čarobno svira gitaru.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • buzdovan115 17.01.2011.

    ko ih j..e!

  • JasminkaNovak-Jasmin 17.01.2011.

    slabo se oni tamo provode kad imaju vremena pričati s novinarima!Da mene moj odvede na Maldive i voli me više od aviona pa ja se ni rođenoj majci ne bih javila!!!!!!

  • mimi2 16.01.2011.

    U sljedećem nastavku otkrivamo: je li on njen marketinški trik ili je ona njegova zimska razonoda i tko će koga nogirati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare