To je to što me zanima!

Milan Popović: 'Severina me ucjenjivala, rekla je da moram biti u intimnoj vezi s njom'

Shvatio sam da moram ostati s njom, da ne prekida trudnoću - protiv toga sam. Rekao sam da moramo biti roditelji. Mi nikad nismo živjeli zajedno, viđali smo se vikendima, priča Milan
Vidi originalni članak

Poslije šest mjeseci druženja odlučio sam se razvesti od nje zbog čestih promjena raspoloženja koje ima, rekao je Milan Popović o odnosu sa Severinom gostujući kod Jovane Jeremić, piše Pink TV. Kako je ispričao, kad je odlučio prekinuti vezu, pjevačica mu je obznanila da je trudna. 

- Shvatio sam da moram ostati s njom, da ne prekida trudnoću - protiv toga sam. Rekao sam da moramo biti roditelji, ali intimna veza nije bila moguća. Od 2011. godine mi se jesmo viđali družili, financirao sam sve. Mi nikad nismo živjeli zajedno, viđali smo se vikendima - priča Milan.

Kasnije su krenuli nesporazumi i svađe, priča, a Popović je uvijek odlazio prije nego što bi svađa počela. Na porođaju u Splitu je bio prisutan i sve je financirao. 

- Želio sam to dijete i htio sam biti partner u roditeljstvu. Neko vrijeme je funkcioniralo dok nisu krenule ucjene, ukoliko ne budem u intimnoj vezi sa njom da će mi braniti uzimati dijete. Da je za mene pametnije da se odreknem djeteta i da ću ga tako više viđati - pojašnjava.

POMIRILI SE Igor Kojić progovorio o razvodu sa Severinom i druženjima s Milanom: 'Slučajno smo se sreli'

Dodaje i da ga je Severina tražila da joj vraća kredit od milijun eura i joj daje alimentaciju od 10.000 eura. Njegova želja bila je da dijete odrasta uz majku, a ne neke treće osobe koja bi se brinula o njemu.

- Poanta nije bila u novcu, nego da se ona tri mjeseca posveti djetetu, da ne razmišlja o novcu. Mogla je raditi iz hobija zbog toga sam dao toliku alimentaciju - zaključio je Milan. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Kokolina12 30.01.2023.

    DA ova njegova dusa nesmije niti prigovoriti, pa takva mu valda odgovara, nasla krpa zakrpu.

  • anaivah 28.10.2022.

    Psihopata koji i žene i djecu doživljava kao svojinu, zato se i ne može pomiriti da ga je Sevka odavno odh...la, pa ju ne ispušta iz usta i iz misli ni dugih 12 godina nakon razlaza. Jadna je ona nestretnica koja mu je upravo rodila 4. ili 5. dijete

  • BILLY BOYS 12.10.2022.

    Ja mu bas  ne  vjerujem skroz .pogotovo ovo za trudnocu i navodno neki strah,? iznosiiti  bljuvoitine  nije  pozeljno ,Djecak koji raste  moze svasta  pomisliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare