To je to što me zanima!

Milan slavio pravoslavnu Novu godinu u društvu bujne Marije

Hoće li Severinu oduševiti slike s dočeka u Beogradu? Njezin zaručnik na dočeku pravoslavne Nove godine nasmijavao je, pripaljivao cigarete i točio piće Mariji Karan
Vidi originalni članak

Na dočeku pravoslavne Nove godine u beogradskom restoranu Sokače snimili su Milana Popovića (46) za stolom sa srpskom glumicom Marijom Karan (29) i plavokosom voditeljicom Kristinom Radenković (31). Bujna dugokosa brineta, koja je prije dvije godine plovila Jadranom i tulumarila s Franom Lasićem (55), kamuflirala se kratkom crnom perikom.

Severinin (39) zaručnik ju je nasmijavao, a plavokosoj voditeljici pripalio je cigaretu. Popović je na proslavu došao s prijateljima. Srpske novine Press pišu kako je Milan 'svoje' dame konstantno grlio, točio im piće i pripaljivao cigarete. Severini, koja je u splitskom rodilištu otkako je nakon dočeka Nove godine imala komplikacije u osmome mjesecu trudnoće, Milan je slao SMS-ove, a poslije ponoći ju je nazvao i još jednom joj poželio sve najbolje.

Nakon što joj je prenio pozdrave društva, nastavio je slaviti. Odlično raspoloženi Milan, Marija i Kristina među posljednjima su napustili restoran. Srpska pjevačica narodne glazbe Dragica Radosavljević Cakana (54), koja je zabavljala goste u restoranu, u Milanovu druženju s djevojkama ne vidi ništa sporno.

Mariju nije prepoznala među gostima za Milanovim stolom. Dodaje kako su mu prilazile raznorazne cure. No smatra da Milan ništa nije zgriješio, a one žele samo biti viđene. Iz krugova bliskih glumici doznajemo kako se zabrinula zbog slika s Milanom, no oni su godinama prijatelji.

Marija glumila s Anthony Hopkinsom

Beogradska glumica lani je zablistala na crvenom tepihu na svjetskoj premijeri filma 'Obred' u Los Angelesu. U filmu se pojavljuje samo nekoliko sekundi. Glumi biciklisticu koju pregazi automobil.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • shasa 17.01.2012.

    nisam za to da se varaju žene dok su trudne (ni inače), ali vjerujte mi da se njoj to dogodi baš bi guštala!

  • HERCEGOVAC_2 17.01.2012.

    pa gdje ces cigaru palit? ostavlja te severina 100% :P

  • ZOOM_1 17.01.2012.

    Ma je li on normalan?! Pripaljivao cigarete, kaj ne zna kak duhan škodi? Strašan članak, sva sam se naježila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare