To je to što me zanima!

Mile Rupčić: 'Pjevam Kolindi da bude dobra i da održi obećanja'

Pjesma ‘Ko Linda’ prepjev je pjesme ‘Linda Lane’, koju je Mile posvetio svojoj profesorici engleskog na Columbia University, s kojom je prohodao 80-ih
Vidi originalni članak

Našoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović napisao sam pjesmu ‘Ko Linda’ još prije dvije godine, nakon inauguracije. Poručujem joj da bude k’o moja Linda, dobra, pametna i da drži riječ.

Tako je Mile Rupčić (67) najavio svoj novi album ‘Rasuti teret’, koji će sutra promovirati u kazalištu Kerempuh točno u podne. Pjesma ‘Ko Linda’ prepjev je pjesme ‘Linda Lane’, koju je Mile posvetio svojoj profesorici engleskog na Columbia University, s kojom je prohodao 80-ih.

Danas mu je supruga s kojom ima dvoje djece. Pjesmu je uglazbio Johny Štulić (65), a prema Rupčićevu tekstu nastao je i Azrin evergreen ‘Pit i to je Amerika’, a tako se zove i Rupčićeva monodrama.

Mile se proslavio još 1972. na Zagrebačkom festivalu, kad je na večeri šansone pobijedio s pjesmom ‘Kako sam volio Liču’ i poznatim refrenom: ‘Bila je mala, sličila na brezu, voljela je Arsena, Gabi i Terezu’.

Mile je danas enolog i trguje vrhunskim vinima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dragan21 08.06.2017.

    Samo ti pjevaj

  • kung fu panda 07.06.2017.

    Jel i ja još čekam da na vrbi rodi grožđe

  • Mthesecond 06.06.2017.

    Ko Linda,rasuti teret,satirično kazalište...Igra asocijacija :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare