To je to što me zanima!

Miley Cyrus: Golotinja u spotu odraz je moje ranjivosti i tuge

Ako pažljivo pogledate spot, primjetit ćete da izgledam ranjivije nego što pjesma zvuči. Riječ je o pop baladi s kojom se svatko može poistovjetiti, zaključila je Miley
Vidi originalni članak

Samo dva tjedna poslije nastupa na dodjeli nagrada MTV Music Video Awards, Miley Cyrus (20) medijima je opet zanimljiva. U centru pažnje trenutačno je njezin spot za pjesmu 'Wrecking Ball' u kojem se pojavljuje potpuno gola. No, pjevačica tvrdi da video ima jednu duboku i vrlo osobnu poruku. Miley je u jednom radijskom intervjuu otkrila da je golotinja u spotu zapravo odraz njezine trenutačne ranjivosti. 

- Ako pažljivo pogledate spot, primjetit ćete da izgledam ranjivije nego što pjesma zvuči. Riječ je o pop baladi s kojom se svatko može poistovjetiti. Svatko se jednom tako osjećao - objasnila je Miley poantu svog spota te dodala da je svjesna toga kako neki njezin spot opisuju kao nepristojan i da je ona željna pažnje. 

- Puno teže je bilo snimiti spot, nego samu pjesmu. Bilo je puno emotivnije - zaključila je Miley koja je zaručena za Liama Hemswortha (23).  

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MY NAME IS NOBODY_1 15.09.2013.

    od male slatke klinke iz hannah montane do prvoklasne fufice.

  • SekaAllTimeLow 13.09.2013.

    odvratna je. uporno se trudi dokazat da je odrasla a ponaša se ko neka d*olja. nemaš se uopće pravo nazvat pjevačicom ako je jedini način da skupiš poglede taj da budeš gola. ima ok tijelo, ali faca nije za gledat!

  • Iwax 13.09.2013.

    WOW

Komentiraj...
Vidi sve komentare