To je to što me zanima!

Miley Cyrus se opustila: Ispod bijelog sakoa ne nosi baš ništa

Izdanje časopisa Cosmopolitan za ožujak krasit će glumica i pjevačica koja je u vezi s Liamom Hemsworthom. Otkriva kako se osjećala kad ga je prvi put vidjela
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica za naslovnicu Cosmopolitana pozirala je u bijelim hlačama i sakou ispod kojeg nije nosila ništa. Čak ni grudnjak. U izdanju za ožujak Miley Cyrus (20) progovorila je o svojoj vezi s Liamom Hemsworthom (23) te ljubavi prema modi. 

Otkrila je da nije mogla opisati svoju sreću kad je prvi put ugledala Liama. 

- Gledala sam ga u bazenu i razmišljala o tome kako je seksi. I drugi dan sam ga željela vidjeti. Poslikala sam ga i njegovu fotografiju stavila na pozadinu svog mobitela - izjavila je Miley koja je s Liamom gotovo četiri godine. Par se i zaručio prošle godine u srpnju. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • chelseaMG 29.01.2013.

    ona se stalno trudi biti nešto što nije, već smo shvatili da nisi djevojčica koju si glumila prije 10 godina, nego da si odrasla. ne trebaš to dokazivati iz dana u dan, premda daješ lijepe dokaze.

  • slay22 29.01.2013.

    Enfant terrible.

  • WOMANIZER 28.01.2013.

    ne sviđa mi se kad progovori, ima neki čudan glas! al mi se sviđa što se primirila i nije više onako divlja, valjda je nešto sazrela! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare