To je to što me zanima!

Miley, gdje su ti nestale hlače? Pozirala je samo u gaćicama

Ovoga puta pozirala je u pomalo šokantnom izdanju. Uz tigrasti sako i čizme do koljena, teško je zaključiti ima li na sebi kratke ružičaste hlače ili gaćice
Vidi originalni članak

Ne govori i ne pokazuje puno kad je u pitanju njezin odnos s Liamom Hemsworthom (23), no kad treba isticati svoj seksepil Miley Cyrus (20) je jako otvorena i redovito objavljuje fotografije na Twitteru. 

Ovoga puta pozirala je u pomalo šokantnom izdanju. Uz tigrasti sako i čizme do koljena, teško je zaključiti ima li na sebi kratke ružičaste hlače ili gaćice. 

Dobro raspoložena bila je u društvu stilistice Carlyne Cerf De Dudzeele. Na lijevoj ruci pjevačice i glumice uočen je zaručnički prsten bez obzira na glasine o njezinom razilaženju od Liama. Navodno je par nedavno posljednji put očajnički pokušao spasiti svoju vezu pa su odlazili na savjetovanje kod stručne osobe. Nadaju se da će im to pomoći da ostanu zajedno. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • WOMANIZER 15.05.2013.

    nakon što smo sad vidjeli ove slike, molim da se izjasne oni koji su glasali da je ona najljepša žena na svijetu jer ja ne razumijem! hvala!

  • ayayay 15.05.2013.

    Ako ovo zaslužuje medijsku pažnju onda je ovo sramota za novinarstvo

  • KikiMaric 15.05.2013.

    Jel ovo naš Hori Čagalj s njom? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare