To je to što me zanima!

Miley već ima novu ljubav ili je Mike samo tješi zbog prekida?

Pjevačica je fotografijama koje je objavila na Twitteru potaknula šuškanja da je u ljubavnoj vezi sa svojim glazbenim producentom poznatim kao Mike Will Made It
Vidi originalni članak

Nakon što je njezin bivši zaručnik Liam Hemsworth (23) snimljen kako se strasno ljubi s meksičkom glumicom i pjevačicom Eizom Gonzalez (23), Miley Cyrus (20) na Twitteru je objavila fotografije na kojima pozira u naručju producenta Michaela Lena Williamsa, poznatijeg pod nazivom Mike Will Made It (24). 

Zajedničke fotografije para objavljene na društvenoj mreži potaknule su šuškanja da je njihova poslovna suradnja prerasla u nešto više, no njezini fanovi su uvjereni da joj je Mike samo dobar prijatelj koji je tješi nakon prekida s australskim glumcem koji je već pronašao novu djevojku. 

Mike i Miley u posljednje vrijeme provode jako puno vremena zajedno jer rade na njezinom nadolazećem albumu 'Bangerz' pa su čak i zaspali jedno pokraj drugog u studiju tijekom snimanja. 

Potvrđeno je: Liam Hemsworth i Miley Cyrus su prekinuli vezu

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kung fu panda 22.09.2013.

    ako ovo njenim starcima nije zvono za uzbunu ne znam što im još treba da se pokrenu i odvedu je malo na onaj njihov ranč i zatvore na koji mjesec dok ne dođe sebi ovim tempom nastradati će za koji mjesec

  • mornarica 21.09.2013.

    Vjerovatno ga je zavela onim simpatičnim jezikom :D

  • VrloPametan 21.09.2013.

    Zgodna je, bar meni :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare