To je to što me zanima!

Mili Horvat ukrali su identitet nedavno, a sad se pojavio novi profil: Iza ove stranice stojim ja

Prije gotovo dvije godine bila sam meta internetske prijevare. Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu, piše na profilu
Vidi originalni članak

Voditeljica Mila Horvat (41) već neko vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama, a sada se na Instagramu pojavio njen novi profil.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Profil trenutačno ima 142 pratitelja i samo jednu objavu s Milinom fotografijom u kojoj stoji objašnjenje zašto se vratila na društvene mreže.

- Prije gotovo dvije godine bila sam meta internetske prijevare. Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu. Tada sam rekla da će, ako ikad budem htjela kreirati i otvoriti svoje profile na društvenim mrežama, to biti službeno. Došlo je vrijeme da to i učinim! Zato budite sigurni da je ovo stranica iza koje zaista stojim ja, Mila Horvat - poručila je.

U medijima je 2020. odjeknula vijest da je Mila otvorila Instagram profil s atraktivnim fotografijama, a ona je ispričala za Slobodnu Dalmaciju kako je riječ o krađi identiteta. Više od tri tisuće ljudi zapratilo ga je u nekoliko dana, a nju su već prozvali 'zvijezdom Instagrama'.

NAPUNILA 45 Minea slavi rođendan: 'Godinu dana starija, jednako luckasta'

Prošle godine je nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige prvaka i Europske lige na TV Areni, odlučila krenuti dalje i otkrila kako se seli u Englesku gdje će raditi kao nogometna agentica.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • VLADEK72 18.09.2022.

    Ko ti sad kupuje papke i ogrlice kad je lopov pod zemljom ?

  • TAKE IT BACK 18.09.2022.

    Kaže da se bori protiv karcinoma i to mi je jako žao nadam se da će tu bitku dobiti. Sjećam se te objave koja se dogodila u sred njene afere sa mecenom Bandićem. Tajming je bio samo takav.. Može li netko ozbiljan navesti barem jedan ozbiljan razlog da bi se njoj ukrao identitet?

  • Robert Plant 18.09.2022.

    Aaa, to je gospodična kojoj je pokojni gradonačelnik Zg davao sluzbene kartice za kupovanje cipela  Louis Vuitton u Beču? 

Komentiraj...
Vidi sve komentare