To je to što me zanima!

Milijana ljubuje s Kobrom dok je Milojko optužuje: 'Tukla me'

U emisiji 'Parovi stižu u goste', Milijana je otišla kod Zorana Buđića, poznatijeg kao Kobra, a kako srpski mediji navode između njih se odmah osjetila 'iskra'.  U jednom trenutku čak ga je privukla pa poljubila
Vidi originalni članak

Milijana Božić (21) mjesecima je varala supruga Milojka Božića (74) s ljubavnikom Nemanjom Stamatovićem Žapcem u reality showu 'Parovi'. Zbog učestalih odnosa koje je imala s ljubavnikom, Milijana je navodno zatrudnjela. No, nju to ne brine, već se 'bacila' na novog dečka, piše Kurir. 

Naime, u emisiji 'Parovi stižu u goste', Milijana je otišla kod Zorana Buđića, poznatijeg kao Kobra, a kako srpski mediji navode između njih se odmah osjetila 'iskra'.  U jednom trenutku čak ga je privukla pa poljubila u obraz, a onda ga i zagrlila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok se ona zabavlja njezin ljubavnik, robijaš Žabac želi ponovno u kuću 'Parova'. Smatra kako je za Milijanu stresno sudjelovati u realityju, pa bi se bolje osjećala kada bi on bio pored nje, no izgleda kako je njoj sasvim dobro i bez njega.

- Gledatelji su vidjeli da je imala seks sa mnom, a ne sa suprugom Milojkom. Siguran sam da je dijete moje. Milojko je ispričana priča, više nema što raditi s njim. Mislim da će Milijana pristati udati se za mene, zaprosit ću je prvom prilikom - rekao je uvjereno Žabac.

Za razliku od njega Milojko se želi razvesti, a sad je i iskreno progovorio kako ga je Milijana tukla. Naime, kako navodi, Milijana je jednom prilikom nasrnula na njega tako jako da se on nije znao obraniti.

- Pa, ti si mene tukla -  rekao je Milojko, a Milijana mu je obrusila da ne zna o čemu on to priča. 

- Pa onda, u Požarevcu. Nisam se mogao obraniti od tebe. Nasrnula si stolicom na mene - rekao je Milojko. Također Milijanin, i dalje zakoniti suprug, tvrdi kako ga vijest o Milijaninoj trudnoći nije potresla.

- Ne zanima me što je Milijana trudna. Tko god da je otac, nek mu je sa srećom. Već sam rekao kako sam se na silu oženio. Prvo se moramo razvesti, kasnije se neka uda za koga želi - rekao je Božić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 24.02.2020.

    ..Ovi rialiti su korona virus !..ubijaju čast i moral, da bi živjela sramota !..

  • 24.02.2020.

    Nisam mislio da će eksploatacija mentalno poremećenih osoba za zabavu javnosti biti dopuštena u 2020.

  • Judita👥 24.02.2020.

    Mala izgleda loše za te godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare