To je to što me zanima!

Milijarder Cruise mora Katie na godinu davati 2,4 milijuna kuna

Da je s Tomom izdržala u braku dulje od 11 godina Katie bi imala pravo na polovicu njegove imovine koja se procjenjuje na 1,5 milijardi kuna. Ovako nije dobila ništa
Vidi originalni članak

Manje od dva tjedna otkako je Katie Holmes (33) podnijela zahtjev za razvod od Toma Cruisea (50), njihovu braku i službeno je došao kraj. Katie je dobila potpuno skrbništvo nad Suri (6), a Tomu je zabranjeno da s kćeri priča o scijentologiji. Sve su dogovorili izvan suda i to navodno zato što je Toma scijentološka crkva prisilila da brzinski riješi sve s Katie kako ne bi otkrivala detalje o Crkvi. 

Od Toma, čije bogatstvo se procjenjuje na 1,5 milijardi kuna, Katie će godišnje dobivati tek 2,4 milijuna kuna alimentacije. Tom će plaćati alimentaciju sve dok Suri ne navrši 18 godina. Razlog tome krije se u predbračnom ugovoru koji je potpisala i čime se odrekla prava na Tomovo bogatstvo te pristala na isplatu određene svote novca za svaku godinu braka.

Osim alimentacije, Cruise će Suri plaćati zdravstveno i životno osiguranje, pokrivati troškove obrazovanja sve dok ne završi fakultet. Da je s Tomom izdržala u braku dulje od 11 godina imala bi pravo na polovicu njegove imovine. 

Sve njihove nekretnine

Cruise i Holmes na Beverly Hillsu imaju imanje vrijedno 206 milijuna kuna. Kupili su ga u travnju 2007. i Katie će ga navodno zadržati nakon rastave. Imaju i stan u Greenwich Villageu vrijedan 88,5 milijuna kuna, vilu na Hollywood Hillsu vrijednu 58 milijuna kuna koju je Tom kupio 2005., imanje u Coloradu koje je kupio 1995. te imanje u Kaliforniji na koje Katie navodno isto polaže prava. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Plavuša_xy 25.08.2012.

    Dao joj je potpuno skrbništvo u zamjenu da Kate šuti o scientološkoj crkvi!!! Mora da nešto gadno skrivaju...

  • biciklist 25.08.2012.

    konačni ima pravo na svoje ja i svoje mišljenje,fućkaj njegov novac,želim joj puno sreće i normalnog komada

  • ftpmget 25.08.2012.

    dobro, sada konacno majka i kci mogu biti u "miru"...a novaca im ionako ne fali ni jednome ni drugome...bitno je dijete

Komentiraj...
Vidi sve komentare