To je to što me zanima!

Milijunaš i bivši dečko Lindsay Lohan preminuo je u 39. godini

Najbolji prijatelj. Najbolji život, napisala je glumica uz njihovu zajedničku fotografiju. Izvor blizak Lindsay kaže kako je šokirana Mortonovom smrću. Upoznali su se na njenom 20. rođendanu
Vidi originalni članak

Američki biznismen Harry Morton naglo je preminuo u 39. godini života. Bio je vlasnik restorana Pink Taco, a poznat je po tome što je navodno bio u vezi s američkom glumicom Lindsay Lohan (33), prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ožalošćeni smo smrću Harryja. Bio je vizionar i poduzetnik ispred svog vremena. Naše misli su s njegovom obitelji - oprostili su se od njega zaposleni u njegovom lancu restorana. Morton je ovaj lanac pokrenuo 1999., a zanimanje javnosti izazvao je 2006. godine kada se počeo viđati s glumicom i starletom Lindsay Lohan. Svoju vezu nikada nisu potvrdili, no ipak, Lindsay se oprostila putem svog Instagram profila.

- Najbolji prijatelj. Najbolji život - napisala je glumica uz njihovu zajedničku fotografiju. Izvor blizak Lindsay kaže kako je šokirana Mortonovom smrću. Upoznali su se na njenom 20. rođendanu, a ubrzo nakon toga primijećeni su zajedno na Venecijanskom filmskom festivali zbog premijere njenog filma 'Bobby'.

ŠUŠKA SE Lohan u vezi s princom: Dao joj je karticu na kojoj ima milijarde

Nakon Lindsay, Morton je bio u vezi i s glumicom Demi Moore (57), pjevačicom Britney Spears (37) i manekenkom Paris Hilton (38). 

Pronašao ga je u obiteljskoj kući njegov brat, a uzrok smrti nije poznat pa će se nad njim obaviti autopsija, a preminuo je u nedjelju. Harry, čiji je otac inače vlasnik lanca kafića Hard Rock Cafe, bio vrijedan milijarde. Između ostalog, 2008. kupio je noćni klub koji je prije bio u vlasništvu glumca Johnnyja Deppa (56).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • aloooo 26.11.2019.

    Biće joj je googla sliku kako lici sada pa se frapira

Komentiraj...
Vidi sve komentare