To je to što me zanima!

Miljenica Hollywooda skrivala vezu: Jenn ima novog dečka

Jennifer Lawrence ima novog dečka s kojim je već nekoliko tjedana. Čvrsto ga je pokušala zadržati što dalje od očiju javnosti, ali čini se kako joj to nije uspjelo...
Vidi originalni članak

Holivudska miljenica Jennifer Lawrence (27) ima novog dečka. Glumica je skrivala ovu informaciju od javnosti s obzirom na to da se ne radi o zvijezdi. Junakinja serijala Igre gladi i njujorški umjetnik Cooke Maroney (33) su u vezi, prenosi Page Six.

Lawrence i Maroney su se upoznali preko Laure Simpson, najbolje prijateljice od Jennifer. "Upoznala ih je prijateljica Laura. Ta veza traje par tjedana, ali su se skrivali da ih nitko ne vidi zajedno", rekao je izvor blizak glumici.

Jennifer je u studenom prekinula sa znatno starijim redateljem Darrenom Aronofskyjem (49) zbog 'nepomirljivih razlika'. Unatoč prekidu, ostali su bliski te i dalje poslovno surađuju. Jenn su mnogi povezivali i sa zvijezdom benda Coldplay Chrisom Martinom i glumcem Nicholasom Houltom. Čini se da je Oskarovka ipak sreću pronašla u 33-godišnjem umjetniku.

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eddy1973 07.06.2018.

    ženska je alkos i osrednja glumica koji vezama s redateljima osigurava egzistenciju u filmskoj industriji..

  • tajnamoja 07.06.2018.

    Kako godine budu prolazile svatko ce moci doci na red.

  • čoviksjuga 07.06.2018.

    Izgubljena totalno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare