To je to što me zanima!

Miljenik Maje i Martine: Filip se družio sa zgodnim plesačicama

Žiri je osvojio već na audiciji 'Supertalenta' kad je na gitari odsvirao i otpjevao Sealovu pjesmu 'Kiss From a Rose', a posebno je oduševio ženski dio žirija, ali i publike. Na njegov šarm nisu ostale imune ni plesačice zagrebačkog plesnog studija s kojima je pozirao u backstageu
Vidi originalni članak

Filip Rudan (18) u polufinalnoj epizodi 'Supertalenta' oduševio je žiri otpjevavši pjesmu 'Perfect' Eda Sheerana. Miljenik Maje Šuput (39) i Martine Tomčić (43) svojom je izvedbom sve ostavio bez daha i prošao u finale odlukom žirija i gledatelja.

- Filipe, ja sam toliko čekala taj tvoj nastup, ja sam tvoj fan već sada iako ti još nemaš svoju pjesmu. Ovo je ispalo fantastično. Ti si toliko nenormalno sladak, talentiran, taj tvoj šarm. Nevjerojatno, ti si nova hrvatska zvijezda - rekla je Maja.

REZULTATI SUPERTALENTA Bilmanov 'Dance Queen' i Filip Rudan prošli su u finale showa

Žiri je morao birati tko će osim plesnog studija 'Dance Queen' otići u finale, hoće li to biti Filip ili talentirani plesač Đulijano Jašarević čija je koreografija oduševila publiku u studiju. Na kraju su se ipak odlučili za Filipa. 

- Garantiram ti da ćeš imati toliko fanova da ćemo se morati boriti da dobijemo tvoj autogram - na kraju je zaključila Maja i tako presudila da upravo Filip bude taj koji ide dalje.

EVO GDJE SU SADA Svi pobjednici 'Supertalenta': Žiri najviše 'pada' na plesače?

Filip je već dobio titulu zavodnika 'Supertalenta', a na Instagramu ga prati 15 tisuća pratitelja.

Na audiciji 'Supertalenta' Filip je na gitari odsvirao i otpjevao Sealovu pjesmu 'Kiss From a Rose', a posebno je oduševio ženski dio žirija te publike. 

Nakon polufinala, na Instagramu je objavio fotografiju iz backstagea gdje se družio sa zgodnim članicama plesnog studija 'Fusion' iz Zagreba. 

Filipu ovo nije prvo natjecanje u pjevanju. Naime, već je lani sudjelovao u RTL-ovom showu 'Zvijezde' gdje je zauzeo drugo mjesto iza pobjednice Jessice Atlić McColgan.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Big💥Bang 27.11.2018.

    Vrlo iritantan lik s nekim čudnim (negativno) osmijehom. Emisija traje 3 i pol sata, a cijelo to vrijeme majka mu je neutješno plakala. Što li Bože!?🙄

  • Mthesecond 26.11.2018.

    Dečkić za curice do 14 i pol godina..To bi trebala biti njegova publika :)) Uskače mjesto Saša,Tina i Kedže...Haha..Dečko ko dečko ok,al ti cendravi pjesmuljci,to ubija u pojam,to se ne da slušati..Haha..

  • billi Galeb 26.11.2018.

    lipo piva ali da je lji gav ali ono kao lignja 😱😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare