To je to što me zanima!

Milla Jovovich provlačila tuđe kartice pa je završila na policiji

O sebi u mladim danima Milla nema lijepo mišljenje. Kaže da je bila loša djevojka i da je nekoliko puta prekršila zakon. Švercala se po autobusima, ispisivala grafite...
Vidi originalni članak

Glumica je priznala da nikad nije bila uzorna žena te da je jednom sa svojim prijateljem ukrala set za čaj iz jednog londonskog hotela.

- Ukrali smo četiri šalice i tanjurića, ali i posude za šećer i mlijeko. Jedino čajnik nismo stigli ukrasti - rekla je Milla Jovovich (36).

Milla zna da je krađa loša stvar. Sigurna je da se baš stoga set kasnije razbio. Dodala je i da je u mladosti nekoliko puta imala 'bliske susrete' s policijom. O sebi u mladim danima nema lijepo mišljenje. 

- Bila sam loša djevojka. Kršila sam zakon nekoliko puta, švercala se po autobusima, ispisivala grafite po zidovima... Pronalazila sam tuđe novčanike i koristila kreditne kartice iz njih. Zbog toga su me i uhitili - rekla je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bingalica 02.09.2012.

    A strašne li je stvari radila... Pa tko od nas nije. I sada ne voli svoju prošlost, jer je bila loša cura... Pa nije dilala heroin, koku, pljačkala banke... Neš ti strašne stvari napisati nešto na fasadu i drmnuti dvi, tri šalice, pa shvatiti da se ne smije krasti. A slijedila ju je Božja kazna, pa su se šalice razbile...

  • Slavonac88_1 02.09.2012.

    Huh dodi dedi dedo da bonu.. uuuuu millaaa

  • niele 02.09.2012.

    procitas naslov i mislis, neka aktualna vijest, da je Mila trenutno u prdekani, a ispada da veze s vezom nema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare