To je to što me zanima!

Milo za drago: Demi je Ashtona prva varala, on vara iz osvete?

Navodno je 2009. imala aferu s Ashtonovim prijateljem Benom Hollingsworthom (27) koji ju je 'napucao' jer mu je prijateljstvo s Kutcherom bilo važnije od seksa s njom
Vidi originalni članak

Ashtonove afere javnosti su već dobro poznata stvar. Svako malo pojavi se neka djevojka s kojom se seksao pa proda priču o ludoj noći s njim tabloidima. Posljednja u nizu bila je Sara Leal (22). Teksašanka je ispričala sve o seksu bez kondoma i Kutcherovoj želji da ima seks utroje s njom i prijateljicom. 

Demi Moore (48) stoički je to sve podnosila, mršavjela zbog stresa i izbjegavala bilo kakav komentar. Ipak, otišla je kod odvjetnika kako bi s njim popričala o podjeli imovine u slučaju rastave, za koju je Aston Kutcher (33) prijateljima rekao da je samo pitanje vremena kad će se dogoditi. 

Čini se da Ashtonove afere imale dobar povod. Časopis InTouch objavio je da je Demi prva krenula s vanbračnim izletima. Kutchera je 2009. navodno prevarila s njegovim prijateljem Benom Hollingsworthom (27). Pomogla je Benu oko karijere kad se iz Kanade doselio u Los Angeles, čak je Ashtona nagovorila da ga angažira u seriji 'The Beautiful Life' koju je producirao. Njihov odnos navodno je prešao granice prijateljstva. 

- Ponudila mu je da ga odveze kući nakon što su zajedno tulumarili jedno večer. Skrenula je u mračnu uličicu i poseksali su se na zadnjem sjedištu njena auta. Bila je jako darežljiva kad ga je zadovoljavala - rekao je prijatelj kojem se Ben povjerio.

Avantura glumice s 21 godinu mlađim muškarcem kratko je trajala jer ju je Ben odlučio nogirati. Sve se više družio s Ashtonom i postajali su sve bolji prijatelji pa mu nije bilo ugodno seksati se s njegovom ženom njemu iza leđa.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • guslar 04.11.2011.

    Tko komu paše s njim i seksa, navali narode. Mislim da poslije pijanki niti ne znaju gdje su bili niti sa kime su seksali.

  • ggyizoo 03.11.2011.

    obican marketinski trik. Ovo je Demi dala novinarima jer je odlucila ostati s njim u braku pa da malo pomute mozak javnosti i da ona ne ostane posrana u ciloj toj prici.

  • gogafmm 03.11.2011.

    ...sve je to bolesno i jadno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare