To je to što me zanima!

Milojko i Milijana prvi su ispali u finalu: 'Nisam ovo očekivala'

Dok su oni napustili finale na samom početku, Milijanin ljubavnik Požgaj ušao je u top osam natjecatelja. Cijelo vrijeme govorio je da nije bilo seksa u showu i da voli svoju suprugu...
Vidi originalni članak

U subotu navečer bilo je finale 'Parova', jednog od najpopularnijih srpskih realityja, u kojem se natjecao kontroverzni par Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) te njihov sudionik u ljubavnom trokutu, bivši političar Aleksandar Požgaj (35). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nitko od njih nije osvojio glavnu nagradu, kao ni Ivan Marinković, koji je poznat po tučnjavama i svađama s bivšom djevojkom. On i Požgaj bili su glavni favoriti, a s velikom prednošću je pobijedio Mladen Vuletić, prenosi Kurir. Novčana nagrada iznosi 280.000 kuna.

Vilu 'Parova' među prvima je napustio Milojko, a po izlasku je rekao da je Milijana trebala izaći prije njega. Nije ni ona dugo ostala u igri već je i ona napustila natjecanje nakon svog zaručnika. 

- Tek sad imam tremu i shvaćam što se događa. Nisam očekivala da ću izaći među prvima. Mi smo se ponašali potpuno prirodno. Slijedi jedan razgovor s Milojkom. Nismo prekinuli, sve će biti u redu. I dalje ćemo biti zajedno i slijedi vjenčanje u rujnu - rekla je Milijana kad je napustila vilu. 

Aleksandar Požgaj bio je u top osam od ukupno 23 natjecatelja u finalu. Nije samo Milijanu zavodio već i ostale djevojke, a u posljednjoj emisiji showa otkrio je da je sve bila igra. U finalu je konstantno ispitivao je li mu stigla supruga te naglašavao da ju nije varao. 

- Ako nije, volio bih znati hoću li noć provesti u hotelu - našalio se Aleksandar aludirajući na odnos s Milijanom. 

Nakon što je i on napustio natjecanje, shvatio je da ovakvi realityji nisu za njega.

 - Moram poslije ove sezone u mirovinu. Vraćam se u politiku i medije. Suprugu volim najviše na svijetu. Nadam se da je ona shvatila da je ovo sve velika pozornica. I još jednom da kažem, nije bilo seksa - rekao je Aleksandar i potrčao supruzi Ivani u zagrljaj.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ivano25 29.07.2019.

    Jel netko od novinara kad vec pise moze objasnit pojam "bivsi politicar"?

  • bree77 14.07.2019.

    A da toliko si se jadna izprostituirala da si računala evo pobjede.... Ali ne ide ti to uvijek tako, ne dobijaju se sve bitke istim oružjem.

  • _Varešak_ 14.07.2019.

    Toliko mi je žao što su ispali da neću moći danas ručati, ni večerati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare