To je to što me zanima!

Milojko je zatražio odvjetnika, ljubavnik od Milijane želi novac

Jedna od sudionica showa upozorila je Milojka kako mu Milijana sigurno neće dati razvod, ali on neće odustati. Kaže kako nema što drugo napraviti
Vidi originalni članak

Nakon što se Milijana Božić (21) više niti nije trudila sakrivati ljubavne afere u realityju 'Parovi', službeno je zatražila razvod od supruga Milojka Božića (74). Razlog koji je doveo do takve odluke je njezin reality ljubavnik Nemanja Stamatović Žabac s kojim se, kako kaže, seksala pred kamerama. Njezin je suprug razočaran takvim ponašanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne tražim milostinju od nje. Nikad nisam ni tražio da dinar uloži u kuću. Tražio sam odvjetnika da se razvedemo - priznao je Milojko Aleksandri, jednoj od sudionica showa, pišu srpski mediji. Ona ga je upozorila kako mu Milijana neće dati razvod, ali ako je tako odlučio, podržava ga.

- Znaš ti koliko ja imam godina! Nema ona što da ne da! Što može drugo učiniti? - dodao je Milojko. 

PRVA RASTAVA U REALITYJU Milijana i Milojko razvode se pred kamerama? 'Bolesna je'

Podsjetimo, osim što se Žabac ljubio s Milijanom u krevetu pored Milojka, proširio je vijesti kako je Milijana trudna. Iako su i Milijana i Nemanja u braku njima to očito ne predstavlja preveliki problem pa su se tako za čas prepustili strastima. Prvo je fizički krenuo na novopečenu mladenku, čupao joj je kosu, a zatim ju je strastveno ljubio. Djevojke u realityju su joj prigovorile jer su smatrale da se tako udata žena ne bi trebala ponašati. 

- Prošao sam svašta u životu, ali ovo još nisam doživio. Rekao sam joj da nećemo ući u show ako će praviti sra*a. Sramotimo se - rekao je Milojko jednom prilikom. 

Naime, najkontroverzniji par u regiji vjenčao se kod matičara u Požegi u Srbiji početkom rujna. Slavlje su započeli u svom domu, a Milijana je prije cijele ceremonije imala tremu.

- Ovaj dan je najdivniji u mom životu. Nisam ga zamišljala ovoliko lijepim, baš je predivno - rekla je Milijana tada.

OPET GA VARA Milijana u panici, sva imovina je na Milojku: Odmah hoću stan

Prije nego što su izgovorili sudbonosno 'da', kontroverzni par je preuredio kuću u Pilatovićima i na nju 'utukao' nekoliko stotina tisuća kuna, a čini se kako zbog Milijaninih prevara, Milojko razmišlja o tome da mladoj supruzi ništa ne ostavi, s obzirom na to da je ionako sva imovina njegova. 

Žabac sada od Milijane traži veću svotu novca kako bi joj pomogao da dobije pola Milojkove imovine, nakon što joj je 'upropastio' brak.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mexpert 19.11.2019.

    jasno mi je za ovu da je bolesna,ali pitam se kaj je to starome trebalo

  • 19.11.2019.

    ovako ce oni dva izgledat 😣😣 uzas za povratit je

  • sol 19.11.2019.

    E milojko, pa tuđi trud mora da se plati, radi mesto tebe, ili ce da te ostavi, sramote bre milojko sramote, brukas otađbinu, sexualno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare