To je to što me zanima!

Minaj kao 'mini Coco': Nauljila se i u badiću pokazivala guzu

Bujne obline ugurala je u ružičasti kupaći kostim za snimanje svog novog spota. Na glavi je imala zelenu periku. Nicki u stražnjici navodno ima silikonske umetke
Vidi originalni članak

Nedavno je rekla kako mora jako paziti što jede kako se ne bi udebljala. Nicki Minaj (29) bujne obline ugurala je u ružičasti kupaći kostim za snimanje svog novog spota. Nauljena se valjala po pješčanoj plaži na Havajima u fluorescentnom badiću. Na glavi je tijekom snimanja spota imala periku kričavo zelene boje. 

Pozama je pomalo podsjećala na guzatu starletu Coco-T (32), osobito kad se namjestila tako da joj je stražnjica u prvom planu. Nicki navodno ima silikonske implantate u stražnjici kaka bi joj pozadina bila što bujnija. Coco je pak nedavno dobila liječničku potvrdu da joj je guza 100 posto prirodna iako se pričalo da je i njena bujna pozadina rezultat silikonskih umetaka. 

- Čula sam da Nicki ima silikone u guzi. Mislila sam da to ne skriva jer je meni rekla da je otišla 'pod nož' - rekla je Coco u intervjuu s blogerom Perezom Hiltonom. 

Nicki je pak rekla kako joj je svejedno što bilo tko misli o njenoj stražnjici jer, 'dok god pričaju o stražnjici, pričaju o Nicki', što je po njenom mišljenju izvrsno.  

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Hrvoje Horvat 15.03.2012.

    ja mislim da guzu nije imala ni kad je fetus bila

  • bambinjo 15.03.2012.

    Irinn već je bila na potvrdi i ima snimak na YouTube i prirodna je.

  • marijana 28 15.03.2012.

    ma ne jok to vam se samo cini da joj je guzica puna silikona ko pistolj baruta..zenska je plasticna od glave do pete..kad bi se maknila ta sva sminka i slilikoni bila bi rugoba jbt..

Komentiraj...
Vidi sve komentare