To je to što me zanima!

Minea istaknula obline uskom haljinom: 'Malo sam se sredila'

Pjevačicu karantena ne sprječava da se dotjera i unutar četiri zida, što je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Pozirala je u liftu u uskoj haljini u kojoj je istaknula obline
Vidi originalni članak

Pjevačica Minea (42) prije nekoliko dana na društvenim se mrežama pohvalila kako se napokon vratila u studio, što joj je vjerojatno najviše nedostajalo u protekla dva mjeseca. No, pandemija korona virusa još nije gotova pa si nešto više od izlaska u studio pjevačica ne može priuštiti. 

Ali to ju ne sprječava da se dotjera i unutar četiri zida, što je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Pozirala je u liftu u uskoj haljini u kojoj je istaknula obline.

- Malo sam se sredila za izlazak. Virtualni - napisala jer u opis fotografije. Njezini pratitelji pohvalili su joj izgled, a komentari su stizali sa svih strana. 

- Uvijek slatkica, lijepa si kao princeza - pisali su joj. 

Minea je, čini se, zadovoljna i ponosna na svoju liniju, u vrijeme kad svijetom 'vladaju' sve mršaviji modeli. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MINEOM: 

Pjevačica i voditeljica pretprošle je zime prekinula sedmogodišnju vezu s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom (48). U više od 25 godina koliko se bavi glazbom rijetko je iznosila detalje privatnog života, a obavijestila je javnost tek kako je njihova dugogodišnja ljubav pukla.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Šarić
#zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • domek12 28.05.2020.

    bila i ostala lijepa i simpaticna

  • bigmamabigtata 10.05.2020.

    Minea simpatična žena, nenametljiva, prirodna, svi koji joj prigovarate da ima velike kosti i čeljust, isto bi prigovarali da si napravi neki zahvat na sebi, valjda vam se više sviđa Šuputica. Moj savjet Minei da i dalje čuva svoj privatni život kao što je to radila do sada.

  • blo_zg 09.05.2020.

    i Minea je naucila provlacit slike kroz filtere, koža joj izgleda kao od tek rodene bebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare