To je to što me zanima!

Mini Ronaldo po uzoru na tatu: Na Instagramu već postao hit

Nogometašev sin kreirao je profil na popularnoj društvenoj mreži i u prvih 12 sati došao do brojke od pola milijuna pratitelja. Brojni obožavatelji obitelji oduševljeni su dječakovim fotografijama
Vidi originalni članak

Njegov otac je jedan od najboljih nogometaša svih vremena, a na društvenim mrežama jednako je dominantan. Daleko je mladi Cristiano Ronaldo Junior (9) od brojki poput 205 milijuna pratitelja na Instagramu, koliko ima napadač Juventusa, ali na dobrom je putu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometašev sin kreirao je profil na popularnoj društvenoj mreži i u prvih 12 sati došao do brojke od pola milijuna followera. Objavio je nekoliko fotografija, a obožavatelji obitelji Ronaldo su oduševljeni. 

- Pravi si mali zavodnik. Isti tata - jedan je od mora komentara kojima je dječak zasut nakon što se pojavio na Instagramu. 

SUSJEDA TVRDI 'Ronaldova djeca imaju sve, ali to je život u zlatnom kavezu'

Cristiano Ronaldo Junior najstarije je dijete nogometne zvijezde, a sudeći po mnogobrojnim fotografijama i video uracima koje je ponosni otac ranije objavljivao na svojim profilima, junior jedva čeka i sam postati nogometaš. Sudeći po Instagramu, omiljeni klub trenutačno mu je očev Juventus, jedan od svega nekoliko profila koje zasad prati na toj mreži. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nori 🖖 25.02.2020.

    A gdje je Messi?

  • jajastiko 25.02.2020.

    Lonac... 👂

  • Adisibio 25.02.2020.

    Dijete od 9 godina i profil na instagramu. Dajte mu i link na fejs, tvitač i 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare