To je to što me zanima!

Ministar porađao Mehunku, Mačak sjeo na tuđe mjesto

Na domjenku poslije Izbora Neven Ciganović je ispričao kako je Marko Grubnić sjeo na krivo mjesto koje je bilo namijenjeno Ivi Jerković
Vidi originalni članak

Elite model look postala je Dumina Turčinov (16), koja će Hrvatsku predstavljati u Kini. U hotelu The Regent Esplanade u prvim redovima sjedili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, političar Mate Granić te ministar zdravstva Darko Milinović. Ministar nam je otkrio da je baš on vodio porođaj organizatorice Elitea, Snježane Mehun (37). Kad je rađala sina Dina (13), on je u Petrovoj radio kao ginekolog.
- Puno mi je pomogao, deset sati me držao za ruku. Tad sam mu obećala da ću uvijek 'navijati’ za humanitarni rad - rekla je Snježana. Ovom prilikom uplatila je 50.000 kuna za Zakladu Ane Rukavine, a skupila je još 100.000 kuna. Osim izbora, bila je i modna revija. Pistom su se prošetali Zijad Gračić, Robert Kurbaša, Alka Vujica, Sonja Kovač, Lana Banely te Maja Lena Lopatny.

MAČAK OPET SJEO NA KRIVO MJESTO
Jedan od članova žirija bio je i Neven Ciganović koji je zadovoljan pobjednicom. Nikolina Pišek i Daniel Delale vodili su Izbor.
Nikolina je još jednom ponovila kako ne razumije "galamu" koja se podigla oko njenih fotografija u toplesu. Kaže da o tužbi ne razmišlja, ali kako se mediji ne smiju ponašati kao da im je sve dopušteno. Nakon što je na Cro-A-Porteru Modni Mačak sjeo na krivo mjesto, opet je napravio isto. Na domjenku poslije Izbora, Ciganović je ispričao kako je Marko Grubnić sjeo na mjesto koje je bilo namijenjeno Ivi Jerković. Marko nije bio na domjenku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nomi02 17.10.2008.

    koji lik taj mačor takvi nikad neće naučit !

  • majstor 17.10.2008.

    Ja bi im svima lopatu u ruke, pa nek se pokažu koliko vrijede

  • angel20 17.10.2008.

    zašto je taj mačak slavan? a zašto ciganović? da su neke face valjda bi nešto i napravili, zarađuju samo od pojave u medijima i to je to....... što se ciganović više pojavi ima za još koju plastiku, a mačak hmmmmm za papicu za psića........... jednog dana možda i shvatim sve ovo, al trenutno sam očito glupa.......... joj,joj macane na tuđe mjesto neoprostivo, pazi kad sjedaš u autobus da vidiš na koji br ćeš sjesti.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare