To je to što me zanima!

Minnie dobila 'zvijezdu', a svi su gledali u dekolte Katy Perry

DIJETE U DUŠI Nakon što tolike godina razveseljava čitav svijet, Minnie Mouse je stvarno zaslužila ovakvo priznanje, kaže pjevačica Perry koja se obukla poput svog omiljenog Disneyjevog lika
Vidi originalni članak

Minnie Mouse je 'čekala' čak 90 godina i gledala kako ju 'prestižu' brojni muški likovi i Disneyeve princeze, ali u ponedjeljak je konačno dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. Njoj u čast došle su pjevačica Katy Perry (33) i manekenka Heidi Klum (44). 

LJUBAVNA IDILA Pokušali su ponovo: Katy Perry i Orlando Bloom opet zajedno?

- Nemojte se pitati kojoj bolje stoji točkasta haljina jer će Minnie zauvijek biti moja prijateljica i ne želim da nas posvađate - našalila se Katy. Dodala je kako je oduševljena što je imala čast uveličati njezinu proslavu zaslužene 'zvijezde'.

- Nakon što 90 godina razveseljava i nasmijava čitav svijet, stvarno je zaslužila ovakvo priznanje  - rekla je pjevačica koja se obukla poput svog omiljenog Disneyjevog lika. Amerikanka, poznata po oskudnom stilu odijevanja, nije propustila ni ovaj put 'izložiti' svoj bujni dekolte koji je privlačio pažnju uzvanika. 

Manekenka Klum, došla je u čednijem izdanju, a također se obukla 'točkasto' poput najpoznatije mišice. 

Lik Minnie prvi puta se pojavio 1928. u filmu 'Steamboat Willie'. Njezin filmski partner Mickey Mouse svoju je brončanu zvijezdu na Stazi slavnih na hollywoodskom bulevaru dobio još daleke 1978. godine. 

Trebalo je proći još 40 godina da mu se Minnie, koja se pojavila u više od 70 crtanih filmova, pridruži na Stazi slavnih.

Junior Znate li koje je pravo ime Minnie Mouse?

- U pravoj hollywoodskoj maniri ona je sjajno glumila, a Mickey je odnio svu slavu -  kazao je izvršni direktor Walt Disneya Bob Iger na svečanosti kojom je otkrivena 2627-a zvijezda na hollywoodskom bulevaru.

- Nakon 90 godina u show Businessu svakako je vrijeme za tvoju zvijezdu -  kazao je Iger.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 23.01.2018.

    nema ništa ljepše nego zadržati dijete u duši ..

  • MOC JE U ZNANJU 23.01.2018.

    Slatka je u toj kombinaciji .

  • pikzibner 23.01.2018.

    trebala je doć odjevena ko Betty Boop...

Komentiraj...
Vidi sve komentare