To je to što me zanima!

Mira Furlan postala švercerica droga i ozloglašena kriminalka

Mira Furlan posudila je glas gospođi Horvat, veteranki rata u Bosni, koja se u Americi priključila skupini kriminalaca koji kontroliraju crno tržište oružja
Vidi originalni članak

Zagrebačka filmska, kazališna i televizijska glumica, koja se u svijetu proslavila ulogama u američkim serijama 'Babylon 5' i 'Izgubljeni', sinkronizirala je prvu videoigru 'Payday'. 

Mira Furlan (59) posudila je glas gospođi Horvat, veteranki rata u Bosni, koja se u Americi priključila skupini ozloglašenih kriminalaca koji švercaju drogu i kontroliraju crno tržište oružja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • TurboWD 04.08.2015.

    Gospodine Admin - ljubazno Vas molim da mi pojasnite i to ovdje javno iz kojeg bih ja razloga trebao prijaviti netočan navod vaše kolegice? Ona je profesionalac koji se bavi istraživačkim novinarstvom i kao takvoj joj vjerujem. Ja sam ovdje došao prikupiti nove i svježe informacije koje su mi potrebne u svrhu informiranja i da bih bolje obavljao svoj posao! Znači ja sam ovdje kupac a Vaše novine imaju proizvod koji je proizvela dotična. Ako ja moram svaki puta prokuhavati svježe mlijeko kupljeno u konzumu onda tamo više ne idem po to mlijeko. -Mislim da se Vaš komentar ne bi svidio vašoj Upravi da me kao dugogodišnjeg čitatelja zamolite da 24sata zaobiđem u širokom luku ili da produžim dalje.

  • TurboWD 04.08.2015.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka lijevo. Lp

  • varešak 04.08.2015.

    Još uvijek poželjna baba,

Komentiraj...
Vidi sve komentare