To je to što me zanima!

Miranda Kerr: Želim istraživati, sviđaju mi se i muškarci i žene

Iako je njezin bivši suprug Orlando Bloom u novom izdanju časopisa Time izjavio da i dalje voli bivšu ženu, slavna manekenka u intervjuima daje malo drugačije izjave
Vidi originalni članak

Bivša Victorijina anđelica i Orlando Bloom (37) sporazumno su se rastali prije gotovo šest mjeseci, a opet slobodna Miranda Kerr (30) otkrila je da se veseli što će napokon moći oživjeti svoje seksualne maštarije. 

- Cijenim i muškarce i žene - izjavila je Miranda u novom izdanju britanskog časopisa GQ. 

'Nikad ne reci nikad'

- Želim istraživati. Nikad ne reci nikad - zaključila je majka trogodišnjeg sina Flynna. Ubrzo nakon što je objavljeno da se slavni par rastaje, manekenku se povezivalo s medijskim mogulom Jamesom Packerom. 

U međuvremenu, Orlando je za britanski časopis Time izjavio da i dalje osjeća veliku ljubav prema svojoj bivšoj supruzi. 

- I ostatak života bit ćemo povezani, imamo dijete. Važno je da se poštujemo kao što smo to uvijek i činili. Sve kako bi Flynn to vidio i razumio - zaključio je Orlando. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • kamen sa srca 01.04.2014.

    Rijetko antipatična osoba,ta Miranda,onako na prvi pogled.A po njenim razmišljanjima,samo se produbio dojam :-)

  • SWEET CHILD 31.03.2014.

    Dođi da te malo istraživam...!

  • Oprezan 31.03.2014.

    Ovo je česti primjer žena koje su se rano udale i ništa nisu probale u životu, pa se razvode unatoč što će djetetu uskratiti zajedničku roditeljsku ljubav i misleći samo na sebe i svoje zadovoljstvo! Dno dna! Ne zaslužuje da je nikad više u životu ni jedan muškarac iskreno voli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare