To je to što me zanima!

Mirela Rupić nije sinu Ivanu nikad bila u školi!

Milan Cvitanović, bivši suprug Mirele Rupić, tvrdi da ona nije tražila skrbništvo nad sinom. Za njeno i Višnjićevo dijete saznao je iz medija
Vidi originalni članak

Kad sam iz novina saznao da je Goran Višnjić otac djeteta moje bivše supruge, ozbiljno sam porazgovarao s našim sinom Ivanom (14). Pripremio sam ga na medijski pritisak koji će morati izdržati, kaže Milan Cvitanović (42), bivši suprug Mirele Rupić (36).
- Mirela i ja dobro se slažemo. U kontaktu smo zbog našeg 14-godišnjeg sina Ivana - kaže Milan, koji se s Mirelom vjenčao 1990., a razveli su se 2000.
- Jednostavno više nije išlo. Razilazili su nam se ciljevi u životu. Bila je ambiciozna i uvijek je govorila da će završiti fakultet - kaže Cvitanović, koji radi kao šofer u vrtiću.
Opovrgava priče da je Mirelu izbacio iz kuće:
- Otišla je sama. Preselila se roditeljima i ostavila sina kod mene. Nikad nije tražila starateljstvo nad Ivanom. U Ivanovoj osnovnoj školi kažu da njegova majka nikad nije dolazila na informacije. Milan dodaje kako Ivan obožava polusestru, šestomjesečnu Lanu Lourdes, koju viđa vikendom kad odlazi u posjet majci.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • uzivaj 01.06.2008.

    GOSPOĐA MIRELA AMIGOS se zaljubila pa pustite je da uživaj,jer za koji dan dat će ona i izjavu za novine da joj je skinuo nevinost i da je momentalno pala u nesvijest.Pošto ona svakodnevno siluje čitateljstvo,brižna,milostiva ,samohrana raspuštenica od 9 tisuća kunića,izvodi svoje voljeno djetešće u pola noći.Zamislite,plačite svi,kakvi su to novinari kad mogu jadnu samohranu majku sa djetetom u pola noći bleskati sa blicevima.Čista psihijatrija,i tu treba djelovati pod hitno socjalna služba i zaštiti to dijete.

  • entoni 11.11.2007.

    Frajer se brzo ogrebao za medijski prostor a kapnulo je i nešto para ! Smetalo mu je što se ženska hoće školovati pa kaj, nek se školuje ! Zaboravio je da mu je baš to najviše smetalo u braku . Orilo se sudsjedstvo zbog rasprava o ženinoj želji da se dalje školuje. Jedino je fulala u serviseru ! Skidala dole paučinu sa polu frajerom !

  • marinapomorac 01.10.2007.

    e sad smo totalno prolupali, krenija je holivud i dna analize, a čime se mi bavimo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare