To je to što me zanima!

Mirela Rupić: Zaljubila sam se poput prave tinejdžerice

Šibenčanka Mirela Rupić pronašla je novu ljubav, ali ne želi reći tko je on. Presretna je jer on obožava njezinu djecu, Lanu Lourdes i sina Ivana
Vidi originalni članak

Mirela Rupić često iz Šibenika dolazi u Zagreb. Šuška se da je razlog tome nova ljubav.
- Istina je. Zaljubljena sam poput tinejdžerice. U trenutku kad sam ljubavni život potpuno zapostavila u njega je ušao netko zaista poseban. Zavrtio mi i srce i pamet - priznaje 37-godišnja Šibenčanka, ne želeći otkriti o kome je riječ.
- Za mene je najbitnije da moju djecu obožava - sretna je Mirela.
- Na žalost, živimo u različitim gradovima, ali to nije prepreka. Kad nekog voliš, nema toga što nećeš podnijeti i napraviti za zajedničku sreću - zaključila je Mirela, koja posljednjih nekoliko dana sluša priče da Goran Višnjić dolazi u Hrvatsku razgovarati s njom. On je navodno ljutit što fotografije nje i Lane Lourdes (1) izlaze u medijima.
- Ako se socijalna služba javi Lani Klingor, samohranoj majci, što je na naslovnici tjednika, te Goranu što je također sa sinom na naslovnicama, onda neka socijalna služba dođe i k meni. Što, zar sam samo ja nepodobnog ponašanja? Pa ne mogu spriječiti fotografiranje. Lana je cijelo prošlo ljeta bila u izolaciji. Prošlo ljeto nije osjetila ni kap mora, samo zato što sam je skrivala od fotografa. Ali Goranova sina smo svi vidjeli - ogorčena je Mirela.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • poison girl 16.05.2008.

    non-stop slika malu po novinama jer brije da će višnjih kad vidi malu se raznježiti i doći.Ali uz Ivanu čisto sumnjam da bude čak i ako će htjeti.

  • sreca35 16.05.2008.

    Znate sto ja mislim, Goran i ostali imaju novca i javne su osobe pa im socijlana sluzba nece pokucati na vrata . A obicnim smrtnicima poput nas i Mirele je zabranjeno da im djeca budu izlozena javnosti. ZASTO??? Sto taj Goran ima za reci, najprije je rekao da Lana nije njegova kci, pa onda da jeste .. pa da nije i bla bla bla. Kako je moguce da gleda svojeg posvojenog sina i prema njemu osjeca ljubav a zna da u Hrvatskoj zivi njegova krv i meso. Njegova kci, koju blati preko novina, njegova zena ih naziva parazitima, i kopiladi. To je joj kultura. Ma hajde Gorane, ostani u Americi ovdje nikome ne nedostajes.

  • entoni 15.05.2008.

    Bravo, odlično,sretno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare