To je to što me zanima!

Mirela Srna uz 'fotku' Darija koji plače poručila: Sramite se!

Na incident zbog kojeg je jučer prekinuta utakmica Hrvatske i Češke osvrnula se i supruga kapetana naše nogometne reprezentacije. Poručila je da Srna nije zaslužio to što se dogodilo
Vidi originalni članak

Mirela Forić Srna na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju Darija Srne (34) koji je plakao tijekom intoniranja naše himne na utakmici Češke i Hrvatske na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Uz 'fotku', iznad koje piše 'ovaj čovjek to nije zaslužio', napisala je samo: 'Sramite se!'. Uz mnošto lajkova, dobila je i mnoge komentare i poruke podrške, a javili su joj se i neki poznati Hrvati.

- Ponosim se tvojim suprugom vrhunskim sportašem i velikim čovjekom. Ja znam kako je izgubiti oca i stati pred publiku. Poštovanje i naklon do poda kapetanu i njegovom timu a svi ovi "srce hrvatsko"  koji su ovim činom pljunuli na sve.. pljunuli su na sebe.#respectdonebainazad - napisala joj je NIna Badrić u komentaru.

Ostali su uglavnom pisali kako su ponosni na kapetana i reprezentaciju te osuđuju ponašanje huligana i pozivaju da se odgovorne istitucije pozabave s odgovornima.

Idi na 24sata

Komentari 246

  • Jadra_1 19.06.2016.

    Kapetane, glavu gore. hvala ti. Moja sućut.

  • Uglly-Unruly 19.06.2016.

    kapetane ,povedi Vatrene u nove pobjede i svaka čast na svemu što pružaš u dresu repke. pohvalno !!

  • JosipMayer 19.06.2016.

    Žalosno.. Dokle se političari bore za fotelje. Srna plače,- za sebe,oca,društvo i hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare