To je to što me zanima!

Mirjana će stanove uređivati u cipelama iz serije 'Seks i grad'

Na izložbi 'We Love Shoes' mogu se vidjeti i cipele sa šiljcima Christiana Louboutina koje je prva kupila Jennifer Lopez (45). Cijena im je oko 7500 kuna
Vidi originalni članak

Mirjana Mikulec (37) vlasnica je plavih satenskih cipela  Manola Blahnika kakve je nosila Carrie Bradshaw u popularnom filmu, a dio su izložbe cipela najpoznatijih dizajnera ‘We love shoes’. Cijena im je oko 7500 kuna. 

Na izložbi se mogu vidjeti i cipele sa šiljcima Christiana Louboutina koje je prva kupila Jennifer Lopez (45). Nosila ih je na dodjeli nagrada Grammy 2011. gdje se na njih porezala. 

Na izložbi je izloženo 50-ak vintage i novih cipela Manola Blahnika, Christiana Louboutina, Viviene Westwood te Jimmyja Chooa. Neke od modela nose svjetski poznate zvijezde, a najskuplje su salonke sa Swarovski kristalima. Cijena im je 5000 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • minaj 29.05.2015.

    katastrofa se oblaći, ako je dizajnerica onda bi trebala paziti na sponzorske dučane, a na njoj sve kičasto kao da se oblaći u sve po 8, to sebi mogu priuštiti balavice, žene njenih godina ne, ma kakvu figuru imale

  • 29.05.2015.

    od čega ovi ljudi žive, to samo valjda Bog zna....

  • Marija Magdalena 💓💓 29.05.2015.

    Pazi koja izložba , a ove nazovipoznateosobe kao da su opale s Marsa

Komentiraj...
Vidi sve komentare