To je to što me zanima!

Mirjana Hrga je umjesto dobre plaće odabrala burzu

Njezini prijatelji kažu da voditeljica nije razmišljala što će sada te da joj treba pauza kako bi u miru razmislila u kojem će smijeru razvijati karijeru
Vidi originalni članak

Voditeljica i urednica Mirjana Hrga (37) na Novoj TV bila je od samog početka. Vodila je “Dnevnik”, usporedno s time radila je autorsku emisiju “Epicentar”. S Petrom Vlahovom uređivala je politički magazin “Meta”. Nakon nedavnog ukidanja njezine emisije “10 do 8” postala je reporterka. Prošli tjedan, nakon pet godina rada, zatražila je sporazumni raskid ugovora.
- Reći ću da moj daljni rad na Novoj TV za mene nije predstavljao profesionalni izazov - kratka je bila Mirjana.
Šuška se da se voditeljici nije sviđalo “žutilo” u informativnom programu te je zbog toga između odlične plaće i burze izabrala burzu. Nije joj se sviđalo što su njezine ozbiljne teme nerijetko odbijane. Nije željela komentirati te kuloarske priče. Kako doznajemo, zasad nije dogovorila prelazak ni u jednu drugu medijsku kuću. Njezini prijatelji kažu da nije razmišljala što će sada jer joj treba pauza kako bi u miru razmislila u kojem će smijeru razvijati karijeru. Iako s Nove TV kažu da još nisu finalizirali Mirjanin datum odlaska, šuška se da se njezin prekid odnosa ubrzao nakon što je informacija iscurila u javnost. Na Novoj TV navodno ne žele da se Hrga tamo pojavljuje.

SVI SE VRAĆAJU NA HTV
Petar Vlahov s HTV-a je prešao na Novu TV i tamo s Mirjanom radio “Dnevnik” i “Metu”. Dobio je autorsku emisiju “Drugo lice”, a nakon što ju je Nova TV ukinula, postao je reporter. Prije dvije godine vratio se na HTV. Hloverka Novak Srzić iz HTV-ove emisije “Otvoreno” prešla je na Novu TV, gdje je vodila “Kontakt”. Nakon osam mjeseci potpisala je raskid ugovora i vratila se na HTV. Zlatan Zuhrić - Zuhra s Nove TV također se vratio na HTV. Željko Pervan otišao je s Nove TV.



Idi na 24sata

Komentari 16

  • DIVLJAMACKA 26.11.2008.

    strasno ljepa zena.

  • UblehaBa 26.11.2008.

    Tako to ide u životu. Napravila im je dnevnik bolje od ijednog drugog na ovdašnjim TV. I onda ulete neke guzičarke i to autoriziraju. Tipična hrvatska priča.

  • ponexp 26.11.2008.

    smrc smrc, ode \" iz visokih izvora saznajemo\" , najveca zmija na tv uopce, nesto drugo je tu u igri cini se

Komentiraj...
Vidi sve komentare