To je to što me zanima!

Mirjana Karanović: Probala sam kokain iz očaja, nije nešto

Danas dekanica i profesorica s 15-godišnjim iskustvom na privatnoj glumačkoj Akademiji u Beogradu, djetinjstvo je živjela skromno u malom stanu
Vidi originalni članak

Glumica se proslavila već prvim filmom, 'Petrijinim vencem'. Mirjana Karanović (54) tada je imala 23 godine i osvojila Zlatnu arenu u Puli. Publika u Hrvatskoj najviše je pamti po ulozi Senije u filmu 'Otac na službenom putu' Emira Kusturice.

Iako je svirala violinu i bavila se sportovima ništa je nije toliko privuklo kao gluma. Fascinirale su je ljepotice poput Gine Lollobrigide, Brigitte Bardot i Sophije Loren. Kao djevojčica s divljenjem je gledala njihove fotografije u novinama. Danas je dekanica i profesorica s 15-godišnjim iskustvom na beogradskoj privatnoj glumačkoj akademiji.

Zašto je Mirjani upis na Akademiju bio traumatično iskustvo, te koji su njezini životni usponi i padovi pročitajte u najnovijem broju 24sataExpress!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kinezojapanac 23.11.2011.

    Išla bi ti meni 3-5 godina probati strogog zatvora za ovu izjavu. Ispada da probavati nešto nije kažnjivo. Probaj nekoga ubiti, probaj napraviti požar, probaj se igrati sa eksplozivom, probaj roniti na 1000 metara, probaj progutati kaktus, probaj bilo što što se probati može i to javno reci. Sram te može biti s tom probom.

  • BlackRaven 22.11.2011.

    hej , polako prelazi granicu dobrog ukusa, jer - who the hell cares anyways..

  • nistfiftyfifty 22.11.2011.

    Probala sam kokain iz očaja, nije nešto ?!?! ..mora da su joj uvalili sol umjesto pravog bijelog !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare