To je to što me zanima!

Mirko Filipović dobio je drugog sina i nadjenuo mu ime Filip...

Rođenju mlađega brata najviše se razveselio Ivan (7), koji mu je i dao ime. Filipović rođenje sina nije htio komentirati dodavši kako je prinova u obitelji privatna stvar...
Vidi originalni članak

Sportaševa supruga Klaudija u ponedjeljak je u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica rodila sina dugog 51 cm i teškog 3800 grama. Mirko 'Cro Cop' Filipović (36) rođenje dječaka Filipa nije htio komentirati dodavši kako je prinova u obitelji privatna stvar. Par već ima sina Ivana (7), koji se najviše razveselio bratu te mu je, kako piše Večernji list, upravo on odabrao ime. Iako se bori u ultimate fightu, Mirko je brižan i nježan otac. Obožava provoditi vrijeme s obitelji, a nedavno je za portal vinkovci.com rekao kako se bori upravo zbog djece.

- Zašto im ne bih osigurao što bolju odskočnu dasku u životu. Nadam se da će sin Ivan imati afiniteta za biznis više nego za sport. Želim mu omogućiti školovanje u najboljim svjetskim školama - rekao je hrvatski borac.

Dodaje da s Ivanom mnogo razgovara jer ga želi što bolje odgojiti. Prije tri godine Mirko ga je iznenadio i u njihov dom u zagrebačkim Gajnicama doveo akcijskog junaka, borca i glumca Jeana Claudea Van Dammea. Glumac je tada rekao kako mu se svidjelo što je nekad bio Mirkov idol.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • manchester1 24.11.2010.

    zato sto ljudi trebaju znat kakav je pravi se fin pravi djecu a vara zenu ko papak zadnji............nek novinari to ispitaju pa ces vidjet jesam lagao.......svi iz njegovog tima znaju da ima afere a svi sute!

  • vedran_zgb 23.11.2010.

    Čestitke ali trebao ga je Gonzaga nazvat...

  • IP95 23.11.2010.

    bravo cro cop...sritno tvojoj obitelji...kad si vec dobar sa J.C.V damom pozovi ga na "fajt" da mu pokazes kako udara hrvat :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare