To je to što me zanima!

Mirna Maras o rastavi: Ovo je jako teško razdoblje za mene

Voditeljica je izjavila da Mario Valentić i ona nisu pronašli način da pomire velike ljudske razlike među njima, piše Story. Ostat će prijatelji zbog sina Nike (4)
Vidi originalni članak

Nakon što je nedavno u javnosti odjeknula vijest da se nakon šest godina braka rastaje od trenera fitnesa Marija Valentića (33), voditeljica je za Story progovorila o teškim danima koje proživljava.

- Ovo je za mene jako teško razdoblje, no ne mogu se zatvoriti u četiri zida, prije svega zbog razigranog djeteta koje tek upoznaje život, a i zbog poslovnih obaveza koje su tu svaki dan - rekla je Mirna Maras (34) dodajući da kraj braka za nju i uskoro bivšeg supruga ne znači i kraj prijateljstva koje će uvijek okruživati njihova sina Niku (4).

Ne krije da unatoč iskrenim i dugotrajnim naporima, Mario i ona nisu pronašli način da pomire velike ljudske razlike među njima.

- Ovo je razdoblje veliki poraz za oboje, ali to ne znači da nećemo Niku skupa odvesti u park. Trudim se biti čvrsta i jaka zbog svog djeteta, no nije lako kada ostanem sama sa svojim mislima - zaključila je Mirna.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 157

  • AnđelkaBuljubašić 16.04.2014.

    imaju neki glupi komentari...meni ste bili savrsen par a mislim i mnogima.... zao mi je sto se danas veliki broj parova rastavlja... treba sve premostit, i bit jaci i bolji od svih.... sretno ,ja mislim da se ovaj par miri....za neko odredeno vrijeme...kiss...

  • lilasirena 12.09.2013.

    marievo tijelo je bombastično ...a osmjeh tek..mmmm

  • lilasirena 12.09.2013.

    to je tako imat superzgodnog i švrljavog muža ....-

Komentiraj...
Vidi sve komentare