To je to što me zanima!

Miroslav Ilić napravio spektakl u Zagrebu, odbijao uzeti bakšiš od publike: 'Volim biti ovdje...'

Tek smo počeli, uzviknuo je Ilić nakon svake pjesme, a tijekom cijele večeri je Zagrepčane vodio iz hita u hit
Vidi originalni članak

U sasvim ležernom izdanju, Miroslav Ilić (72) se popeo na pozornicu u zagrebačkom klubu Mint uz pratnju harmonikaša i klavijaturista.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobra večer, dobri ljudi. Ovo je najbolje večeras u Zagrebu. Jako volim biti ovdje - bile su riječi kojima je pjevač pozdravio publiku u zagrebačkom klubu Mint pa je potom upitao koju pjesmu prvo žele.

50 godina nastupa u Zagrebu Miroslav Ilić 'nakrcao' noćni klubu u Zagrebu: Vaša publika je izbirljiva, ali me prihvatila

- Koju pjesmu prvu želite? Recite, gospođice? Može. 'Božanstvena ženo' će biti prva - prihvatio je prijedlog Miroslav pa otpjevao svoju hit pjesmu i odmah rasplesao publiku.

Regionalni je pjevač potom zapjevao 'Jesen sedamdeset i neke', a u glas su pjevali svi posjetitelji koji su ga s nestrpljenjem čekali.

ZA SINA DEVINA Miroslav Ilić i Mirjana Antonović na novom suđenju u Beogradu: Borba za očinstvo se nastavlja

-Kaži, sinko, koju ti želiš? 'Ajmo, 'Luckasta si ti' - ispunio je želju Ilić, a poslije su mu obožavatelji na mobitel pokazivali koji sljedeći hit žele.

- Nemojte, ne vidim vam ja to, radije mi kažite - rekao je obožavateljima te bi nakon svake pjesme uzviknuo: 'Tek smo počeli'.

Kako to i inače biva na skoro svakom koncertu, jedan zaljubljeni Zagrepčanin nudio je bakšiš Iliću da mu ponovno zapjeva 'Božanstvenu ženu' te mu je pjevač ispunio želju, ali nije uzeo bakšiš.

- Ne treba mi to - zaključio je.

Inače, Ilić se pojavio u opuštenom izdanju te je iskombinirao ležerne traperice i bijelu košulu ispod koje se nazirala crna majica, a na nogama je nosio smeđe cipele.

POGLEDAJTE VIDEO: SEKA ALEKSIĆ REAGIRALA NA SPOTOVE

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ČA!! 15.04.2023.

    ZG se sve više balkanizira i poseljačuje.

  • To Bože 14.04.2023.

    Zagrebčanci Bosanci🤣

  • To Bože 14.04.2023.

    Majko mila🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare