To je to što me zanima!

Miroslav Škoro: Pomolim se da mi mikrofon ne krepa

Miroslav Škoro na koncert u zagrebačku Arenu pozvao je prijatelje tamburašei sina Matiju, koji je svirao gitaru, pjevač je iznimno ponosan na njega
Vidi originalni članak

Jedini mi je ritual da se prije svakog nastupa pomolim i zamolim Boga da mi mikrofon ne odapne, kroza smijeh nam je kazao Miroslav Škoro, koji je u prepunoj zagrebačkoj Areni proslavio 20 godina karijere. Publika se rasplesala na hitove “Mata”, koji je posvetio vukovarskim majkama, i “Juliška”, a suze im je izmamila Škorina pjesma “Ne dirajte mi ravnicu”, koju je napisao na kuhinjskom stolu. U pjesmama su uživali glumac Žarko Potočnjak i Denis Dumančić sa suprugama te Ivica Propadalo. Slavonac je na uspjehu zahvalio vjernoj publici, a o povlačenju s estrade još ne razmišlja.
- Neostvarena želja mi je još samo da se posvetim pecanju - rekao nam je pjevač i dodao kako je jako ponosan na sina Matiju, koji bi se želio posvetiti glazbi. Za dobro odsviran solo na gitari tata ga je nagradio zagrljajem i poljupcem.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dlovnicki 22.11.2009.

    a ja se pomolim da ti krepa ...

  • rođin rođo1 22.11.2009.

    pa kaj je stilovka(motorka)mlogo lepa cura,mlogo lepo se obukla............

  • motorna pila 22.11.2009.

    znam ovu kravetinu na drugoj slici! zove se maja... jednoj curi pokušava oteti dečka! garant je poslije na cajke išla. pogledajte ju samo kako se obukla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare