To je to što me zanima!

Miroslav Škoro: Saborsku plaću ću darovati fundaciji!

Slavonski pjevač će sve što zaradi od politike uplaćivati u fond za pomoć i obnovu Pedijatrije osječke bolnice. Namjerava dalje pjevati i skladati
Vidi originalni članak

U politiku sam se vratio jer vjerujem da mogu nešto učiniti za svoj rodni kraj, kaže Miroslav Škoro (46), Slavonac koji sa suprugom Kim Ann, kćeri Ivanom (18) i sinom Matijom (14) živi u zagrebačkim Gračanima.
- Da ne bi mislili kako sam tamo samo zbog plaće, već sam u postupku osnivanja fundacije za pomoć i obnovu Odjela pedijatrije osječke bolnice. Nisam htio o tome pričati prije izbora da netko ne bi rekao kako je to bio moj predizborni trik. Kao što sam obećao, svoju ću saborsku plaću uplaćivati u tu fundaciju i vjerujem da ću za svog mandata izdvojiti oko pola milijuna kuna. Od tog novca kupit će se neophodna oprema za liječenje malih Slavonaca - kaže Škoro. Dodaje da ne zna kolika mu je saborska plaća, misli oko 12.000 kuna.
- Mnogo više zarađujem kao autor i pjevač i Sabor mi nije izvor prihoda od kojeg uzdržavam obitelj. U Sabor nisam došao radi fotelje niti ću u njoj samo sjediti - najavio je Škoro.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Elio 28.01.2008.

    bravo škoro majstore i gardy mulcu jedan

  • tenen 27.01.2008.

    svaka cast.a sta se moglo i drugo ocekivati od dobricine i covjeka s dusom kao sto je skoro.da je bar vise takvih ljudi opcenito a ne samo u saboru

  • gardy 27.01.2008.

    da je htjeo dobro rodnom kraju nebi otišao u zagreb,,i bio bi zastupnik od hdssb-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare