To je to što me zanima!

Miša Grof: Pišek stoji iza svega; Nikolina: 'Ovo bi stvarno trebao komentirati neki psihijatar'

Nikolinin suprug Vidoje preminuo je prije dva mjeseca u 44. godini, a nakon sahrane krenula su prepucavanja po medijima između snahe i svekra
Vidi originalni članak

Nikolina me je zvala prije sedam, osam dana s nepoznatog broja i pitala me zbog čega joj se ne javljam i zbog čega je mrzim, na što sam joj ja rekao: 'Ubila si mi jedino dijete, kako da te ne mrzim', rekao je Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof u emisiji 'Premijera-vikend specijal'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za Kurir se sada oglasila Nikolina Ristović ex Pišek, supruga pokojnog Vidoja. Na svekrove optužbe je rekla ovo: 

- Nemam komentar, hvala. Ovo bi trebao komentirati neki psihijatar.

Miša Grof je za srpske medije rekao da je Nikolina gotovo svakodnevno tražila Vidoju novac. Istaknuo je i da Nikolina stoji iza pljačke apartmana u Kaštel starom, koja se dogodila prije skoro dvije godine. Njoj i Vidoju tada je nestala velika količina novca i nakita.

- Evo otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku prije dvije godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u kešu - izjavio je Miša Grof za Kurir. Vidojev otac kaže kako posjeduje dnevnike u kojima postoje razni dokazi i podaci. Nikolina za te dnevnike zna i pokušavala je, tvrdi, doći do njih.

NOVE OPTUŽBE Vidojev otac: Nikolina Ristović je inscenirala pljačku nakita u Kaštelima, novac je sačuvala

- Iz dnevnika sam saznao da je moj Vidoje svakog mjeseca morao slati njenoj kćerki i nekom njenom dečku iz Edinburga određenu svotu novca. Postoje sve uplatnice na Hanu Leonardo. Možeš misliti, da nisu oni potomci Leonarda da Vincija?! Ma on ih je sve financirao. U dnevnicima ima materijala da ti se zavrti u glavi. Ja sam njih sakrio kod jedne osobe od povjerenja jer ih je Nikolina više puta tražila, čak je išla i u policiju zbog dnevnika i telefona - rekao je. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S NIKOLINOM PIŠEK: 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • jasmin kosmički 05.07.2022.

    Mrkni ju grofe!!

  • 05.07.2022.

    Draga Karla nikoga u ovoj ispačeno Hrvatskoj pogotovo ljude zdravog i razumnog karaktera ne zanima neki ružni srbin i bivša hrvatska s...

  • Mrduša Donja 05.07.2022.

    Pa moze samo od nakita i krpica zivjeti do kraja zivota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare