To je to što me zanima!

Mišerić je naručila romantični top, a stiglo ovo: 'Kao vreća je'

Mnogi njezini pratitelji također su bili iznenađeni naručenim odjevnim predmetom. Neki su pomislili da je riječ o pregači, dok je bilo onih koji su nizali komplimente kako joj dobro stoji
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (34) požalila se pratiteljima na društvenim mrežama kako nije zadovoljna s 'romantičnim topićem' kojega je naručila putem interneta. 

- Okej. Nije ruksak. Nije vreća. To je trebao biti romantični topić koji sam naručila. Sad koliko je romantičan i koliko je topić... Subjektivno dosta. Nisam još sigurna - napisala je Ivana uz niz fotografija u spomenutom topiću. 

Mnogi njezini pratitelji također su bili iznenađeni naručenim odjevnim predmetom. Neki su pomislili da je riječ o pregači, dok je bilo onih koji su nizali komplimente. 

- Na tebi i vreća za smeće izgleda kao 'high fashion' - komentirali su Ivanini pratitelji. Neki su čak pomislili da je riječ o zaštitnoj maski za lice, dok su drugi rekli da se topić može uskladiti s nečim drugim za ljetnu kombinaciju. 

- S leđa Vam mrak stoji, iako tako lijepo djevojci poput vas stvarno sve dobro stoji. Možda na prvu nije najzahvalnija krpica, ali bacite u neki kut ormara.  Na moru se može nositi uz neku večericu kad se dobije bojica - pisali su joj u inbox. 

Mnoge je zanimalo odakle je Ivana naručila 'romantični top',  da vide kako izgleda taj na slici u usporedbi s ovim koji je voditeljici stigao. Ipak, Ivana nije otkrila ime stranice s koje je naručila odjeću. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 22.04.2020.

    Najbolje su mi ovakve s slavonskim ravnicama te se žale kako je u robi greška..

  • 22.04.2020.

    Budimo realni, nemožeš ni obut cipelu 45 na nogu 37.....🤣🤣

  • Bob Rockk 22.04.2020.

    Dobro da je radijska voditeljica taj curetak jer na FOX-u nebi radila sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare