To je to što me zanima!

Mišićavi Tom Daley je najseksi frajer: To je nestvarno, hvala...

Mladi Olimpijac je proglašen najseksi muškarcem po izboru čitatelja časopisa Heat. Prošlogodišnji pobjednik David Beckham sada je na trećem mjestu ljestvice
Vidi originalni članak

Britanski skakač u vodu najveći je dio prošle godine proveo trenirajući za ljetne olimpijske igre. Tom Daley (18) zapeo je za oko brojnim obožavateljicama koje su doslovce poludjele za njegovim mišićavim torzom. Zahvaljujući tome osvanuo je na prvom mjestu ljestvice najseksi muškarca po izboru čitatelja časopisa Heat. S trona je svrgnuo Davida Beckhama kojem je prošle godine pripala laskava titula. Tom, koji je trenutačno mentor natjecateljima ITV-ova ronilačkog showa Splash, pobijedio je niz poznatih lica u konkurenciji od 101 muškarca s liste za 2013. godinu.

- To je nestvarno jer ja samo ronim jer volim to raditi. Hvala svima koji su glasovali za mene. Ne mislim da sam najseksi frajer. Ja sam normalan dečko koji ide u školu i trenira 30 sati tjedno - rekao je Daley koji je 2008. godine predstavljao Veliku Britaniju na Olimpijskim igrama u Pekingu te je bio najmlađi natjecatelj u finalu igara.

Glumac Channing Tatum ove godine je na drugom mjestu dok je prošle godine zauzeo 40 mjesto ljestvice. Beckham je treći, Zac Efron četvrti dok je Ryan Gosling zauzeo peto mjesto ljestvice. Pjevač boy benda One Direction, Harry Styles (18) je na šestom mjestu liste dok su njegovi kolege iz benda Zayn Malik i Louis Tomlinson na osmom i 14. mjestu ljestvice. Glumac iz sage 'Sumrak' Taylor Lautner je sedmi dok su Olly Murs i Johnny Depp na devetom i desetom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Nemo4000 22.01.2013.

    da, svi normalni dečki treniraju 30 sati dnevno...

  • WOMANIZER 22.01.2013.

    jednostavno, dečko je mlad, svidio se curicama i one su glasale za njega- 100% je tak bilo, mislim da bi neke malo starije žene izabrale drukčije jer je on premlad ...

  • bljvlj 22.01.2013.

    hmmmm....

Komentiraj...
Vidi sve komentare