To je to što me zanima!

Mišići ministra Marića postali su hit u svijetu: 'Kapetan Croatia'

Njegov modni stil s cijepljenja primijećen je u svijetu. Na stranici Reddit objavljena je njegova fotografija. Izazvao je više od sedamsto komentara te 15 tisuća reakcija korisnika
Vidi originalni članak

U četvrtak se predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović (54) cijepio protiv korona virusa pred kamerama, skupa s deset ministara. Među njima bio je i ministar financija Zdravko Marić (43).

POGLEDAJTE VIDEO: Ministar Marić sa Zlatkom Dalićem na privatnoj zabavi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na cijepljenju je pokazao nesvakidašnje izdanje. Odjenuo je bijelu majicu kojom je istaknuo mišiće na prsima, rukama i trbuhu.

Osim što je privukao pažnju hrvatske javnosti, njegov modni stil primijećen je u svijetu. Na stranici Reddit objavljena je njegova fotografija sa cijepljenja. Izazvao je više od sedamsto komentara te 15 tisuća reakcija korisnika.

- Kapetan Croatia? - uspoređivali su ministra s poznatim fiktivnim superjunakom.

Croatian Minister of Finance was proclaimed vaccine model from r/europe

- Pitajte njega kako ostvariti kapitalnu dobit - glasili su nešto originalniji komentari. S takvim mišićima, kažu komentatori, mogao bi biti ministar obrane. 

Korisnica iz Grčke pitala je za 'razmjenu'.

- Možemo li Hrvatskoj dati bilo koga našega i dobiti njega zauzvrat? - napisala je, a korisnik iz Portugala rekao je: 'Mi nikada nemamo takve ministre.' Neki su našalili i da će se zbog njega preseliti u Hrvatsku. 

Korisnici Reddita, koji su komentari izgled našeg ministra, dolaze iz raznih država svijeta - od Škotske, Švedske, Slovačke, Grčke, Litve, Francuske, Finske, Njemačke, Argentine, Nizozemske, Portugala pa sve do Amerike. 

Idi na 24sata

Komentari 334

  • 11.01.2021.

    Mladi čovjek koji drži do sebe žašto ste mu jalni?

  • kukutre 11.01.2021.

    JediniMinistar kojem donekle vjerujem...🤔🤔

  • MarioPalčić 11.01.2021.

    Picek obukao XS majicu i sad je kapetan hrvatska, kad ja obučem XS tajice onda sam degutantna pedarčina :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare